Otthon / Dekor / Hobbi

Csodaszép őszindító lakásdekorációk, fillérekből

Tea és kávé sarok

Ha van tökéletes évszak arra, hogy egy gőzölgő itallal beülj az ablak elé, és egy puha takaró alól szemléld az esőt, hát akkor az ősz az. Egy kellemes kávé és tea sarok kialakításával pedig már az előkészületek hangulata is tökéletes lehet. Tedd ki a legszebb csészéidet és a teás vagy kávés dobozokat. Ha a kedvenc forró italod alapja nem ilyen szép csomagolásban érkezik, akkor sincs semmi gond: nyugodtan vegyél pár minőségi, jól záródó dobozt, és töltsd át ebbe a kávét vagy a teafüvet. Használat után pedig mindig gyorsan töröld át a pultot, hogy ne maradjon kávé- vagy teafolt, hiszen az gyorsan elrontaná ezt a tökéletes összképet.

 

Szilvaszín kiegészítők

Ha nem rajongasz annyira a pasztell színekért, akkor az idei ősz kedvenc árnyalata nálad a szilvaszín lehet. Elég csak néhány kiegészítőt, egy takarót, egy párnát, egy asztali díszt beszerezni, hiszen ez a gazdag árnyalat olyan erőteljes, hogy azonnal betölti a teret, szinte érezni tőle a szobában a szüret illatát. Ne csodálkozz, ha megkívánsz tőle egy pohár finom bort, amit egy jó könyv olvasása mellett kortyolgathatsz el.

Olvastad már?  Nyomós okok, amiért rendszeresen kellene bogyós gyümölcsöket ennünk

 

Hangulatos belépő

Nem csak a vendégeidnek esik majd le az álla, te is még jobban várod, hogy hazaérj egy hosszú munkanap után, ha már az ajtódon egy gyönyörű, az évszak hangulatához illő dísz fogad. Ezt a koszorút egy bőrszíjjal tekerték körbe, amit bármelyik hobbiboltban beszerezhetsz. A szárított virágokat pedig ugyancsak bőrrel, ám a kontraszt kedvéért egy sötétebb árnyalattal rögzítették a helyükre. Az eredmény egy elegáns, visszafogott, mégis nagyon látványos, a figyelmet azonnal megragadó ajtódísz lett.

 

Egyszerű tűzrakó odakinn

Ha van egy kis udvarod, akkor jól fog esni az enyhébb őszi estéken kiülni a tűz mellé, és kicsit beszélgetni, vagy meginni egy pohár forrócsokit, miközben a lángokban gyönyörködtök. Ha még nincs tűzrakóhelyetek, néhány kőből vagy téglából nagyon gyorsan és egyszerűen ki tudtok alakítani egyet. Utána pedig már nincs más dolgod, csak hogy a környékét még hívogatóbbá tedd néhány őszi dekorációs tárggyal és puha,meleg holmikkal.

 

Oldalak: 1 2