Dekor / Otthon

Ősz végi asztaldekorációk

Ősz végi asztaldekorációk

Lusta lányok asztaldísze

Ha nem igazán vagy a dekorációk híve, esetleg nincs időd alkalmi köntösbe öltöztetni az otthonodat, akkor is remek megoldások állnak a rendelkezésedre. A lényeg, hogy szerezz be egy semleges alapot: egy faanyagú koszorút, egy egyszerű tálat, egy lámpást, vagy egy gömbakváriumot. Ezek bármelyike alkalmas arra, hogy néhány szezonális díszt, virágot elhelyezz bennük, és ezzel hamisítatlan őszi hangulatot csempéssz az otthonodba, mindössze néhány perc alatt.

 

Sokoldalú süteménytartó

A süteménytartókból egyértelműen érdemes beszerezned egyet otthonra, ugyanis mindegyik évszakban, ünnep során felhasználhatod. Ezekre a nagyszerű kiegészítőkre éppúgy ráteheted a kéznél levő díszeket, ráadásul szükség esetén bármikor mozgathatod is őket. Könnyű felfrissíteni a dekorációt, ha élő növényeket is választottál, ráadásul néhány dísz cseréjének segítségével egyszerre lehet őszvégi, karácsonyi hangulat a süteménytartón.

 

Tökéletes átmenet

Aligha találni jobb dekorációt, mint a termések, ha átmenetet keresel az ősz és a tél között. A mogyorók, makkok, tobozok kiválóan jelképezik ezt az időszakot, és nagyszerűen passzolnak a természetes stílushoz. Néhány bogyós ággal, esetleg farönkkel, fakoronggal társítva csodaszép őszi asztaldíszek készülhetnek belőlük.

 

Különc megoldások

Ha nem szereted a hagyományos megoldásokat, akkor bátran próbáld ki ezt az asztaldekorációt, ami alapjait tekintve a legkevésbé sem passzol a szezonhoz – mégis tökéletesen illik hozzá. Ehhez csak az kell, hogy az őszvégi hangulathoz illó színeket használj, és fából, fémből válassz leveleket formázó dekorációkat. Néhány gyertya teszi fel az i-re a pontot!

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást