Dekor / Otthon

Ősz végi asztaldekorációk

Ősz végi asztaldekorációk

Őszi fűfélék

A nyár vége felé közeledve nyitják virágzataikat a díszfüvek, így a különféle pampafüvek, virágos nádak, vagy éppen a japánfű. A virágzatuk azonban nagyon tartós, sokszor még október végén, november elején is lágyan ringatózik a szélben. Érdemes felhasználni őket a dekorációs célokra, főleg akkor, ha a fagyás ellen összekötöd a szálakat, vagy éppen visszavágod a növényt.

 

Vidám színek

Bár az őszhöz alapvetően narancsos, sárgás, bordós színeket társítunk, ma már egyáltalán nem kirívó, ha rózsaszínt, vagy éppen lilát ötvözöl a szezonális dekorációkkal. A tökök természetüknél fogva sokfélék lehetnek, de akár be is színezheted őket – néhány izgalmas árnyalatú őszirózsával, krizantémmal megbolondítva nagyon egyedi és különleges látványra tehetsz szert.

 

Hangulatos pozsgások

Akárcsak a zöld színek, az élővirágok, úgy a pozsgások is elképesztő népszerűségnek örvendenek – online katalógusokban láttam, hogy a karácsonyi dekorációk világát is meghódították. Jó ötlet őket ősszel is bevetni, hiszen nagyon kevés törődést igényelnek, miközben igazán mutatósak. Elég, ha tökformájú kaspóba ülteted őket, vagy felhasználsz belőlük néhányat a kompozíciók készítése során.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást