Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik

Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik

Címlap / Stílus / Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik / 4. oldal

4/4 Kimonó

A kimonók nagyon praktikus ruhadarabok és idén ismét divatossá avanzsáltak, ám a férfiak többsége szerint sokkal jobb helyük van a strandokon, mint az utcán. Nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a darabbal, mert sokan automatikusan egy vékony hálóköntösre asszociálnak a láttán, amit csak erősít, hogy a kimonó sokszor szaténból készül.

A földig érő, egyenes szabás egyébként sem tartozik a férfiak kedvencei közé, már csak azért sem, mert nem engedi láttatni sem a derekat, sem a popsit.

Mit válassz helyette? Ha választhatnának, a férfiak biztos az átmeneti kiskabátokra voksolnának a kimonók helyett, lehetőség szerint persze a rövidebb változatokra bátorítanának minket.

Ha van rá mód, a hosszabb kardigánokat hagyd meg inkább az őszi, téli hónapokra, és válassz helyettük inkább rövidített fazonokat. És ha már nyár: jöhetnek az áttetsző anyagok, a csipkék, a különlegesebb megoldások! A strandon persze abszolút belefér az akár boka fölött végződő kimonó, de különösen az élénk mintájú, túlságosan bohém darabokkal nem igazán fogod lenyűgözni a férfiakat. 

Ehelyett: 

 

Inkább ez:

 

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást