Nyári horoszkóp 2020 – Mi vár rád az egészség, munka és szerelem terén?

Nyári horoszkóp 2020 – Mi vár rád az egészség, munka és szerelem terén?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nyári horoszkóp 2020 – Mi vár rád az egészség, munka és szerelem terén?

Izgalmas románcok, fellendülő karrier, de egy régóta húzódó egészségügyi probléma súlyosabbra fordulása is ott lehet ebben a nyárban. Olvasd el, neked mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Egészség: Egy kisebb gyengélkedéssel indíthatod a nyarat, ami nem súlyosnak, de annál makacsabbnak bizonyul. Ha nem múlnak a panaszok, ne vedd félvállról a dolgot, és mindenképpen keresd fel az orvosodat!

Munka: Egy átmeneti tavaszi zökkenő után nyáron újra indul a szekér, de sokáig kell még tolnod, hogy a korábbi károkat felszámold, és újra a gyarapodás útjára lépj. Szerencsére amilyen állhatatosan tudsz dolgozni, ez nem okoz problémát.

Szerelem: Míg az élet más területein számíthatsz most zökkenőkre, a szerelem terén állóvíz vár, és most pontosan erre van szükséged. A biztonság és a kiszámíthatóság nyugalmat és erőt ad neked.

 

Bika

Egészség: Jó formában vagy, erőd teljében várod a nyarat. Ha úgy érzed, rád férne, és kedved is van hozzá, most jó alkalom lehet arra, hogy nekiláss egy régi cél megvalósításának, például egy diétának, vagy akár az első 10 kilométered lefutásának.

Munka: Egy ideje a megszokott sémákat követed és biztosan haladsz a céljaid felé, most azonban olyan idők jönnek, amelyek újfajta megoldásokat követelnek. Próbálj rugalmas maradni, akkor ezek sem okozhatnak majd különösebb gondot neked.

Szerelem: Ha mindenki csak a maga igazát fújja, nem fogtok közelebb kerülni a megoldáshoz. A szerelemben elengedhetetlen, hogy mindketten nyissatok a másik felé, és egyforma mértékben tegyétek ezt, hiszen csak így találtok helyet magatoknak mindketten ebben a kapcsolatban.

 

Ikrek

Egészség: Mindig érdemes szem előtt tartani az egészségedet, de ebben az évszakban különösen fontos, hogy odafigyelj a túlzott stressz tüneteire. Ne feledd, hogy ezek rövid távon is egészségkárosítóak, hosszabb távon pedig súlyosak is lehetnek. Találj valamilyen módszert arra, hogy csökkentsd a feszültség hatását!

Munka: Éppen amikor már azt hitted, hogy sikerült megszabadulnod egy problémától, visszatér, és újra a vállaidra nehezedik a súlya. Lehet, hogy kimerült vagy, de a jó hír, hogy ha most ezen sikerül túllendülnöd, jó ideig sima út vár rád a karrier terén.

Szerelem: Ne hagyd, hogy a hízelgés és a könnyelmű ígéretek elvakítsanak! Valaki akar tőled valamit, de a szándékai nem biztos, hogy őszinték. Vedd észre, ki az, aki a bajban is melletted állt!

 

Rák

Egészség: Egy régóta húzódó kisebb egészségügyi probléma most akár komolyabbra is fordulhat, ha nem teszel ellene időben. Ha tudsz, menj el most az éves kötelező szűrővizsgálatokra, és figyelj oda magadra, mert ha elhanyagolod az egészségedet, talál rá módot, hogy felhívja magára a figyelmedet.

Munka: Végre néhány lazább hónap vár rád, amikor kisebb rajtad a nyomás. Érdemes ezt arra használni, hogy felszabadítsd a kreatív energiáidat, és végre ne csak a szükséges dolgokat végezd el, hanem alkotni is tudj a szakmádban.

Szerelem: Lehet, hogy van valaki a környezetedben, akiben eddig megbíztál, de mostanra eleged lett az üres ígéreteiből. Szerencsére már a sarkon vár valaki, hogy mégis elhozza a beteljesedést erre a nyárra.

 

Oroszlán

Egészség: Jó formában vagy, szinte kicsattansz az energiától, ez azonban nem valami véletlen ajándék, annak köszönheted, hogy az utóbbi időben odafigyeltél magadra. Tartsd fent ezt a szokásodat, mert a jó forma gyorsabban megy, mint ahogyan jön.

Munka: Nehezen találsz mostanában energiát a munkára, egyre jobban unod, amit csinálsz. Nem valószínű, hogy ezen a nyáron lesz lehetőséged a váltásra, de érdemes nyitva tartani a szemedet egy hosszabb távú lehetőséget keresve.

Szerelem: A szerelmi életed nyugalmát egy nézeteltérés kavarhatja fel, aminek a megoldását hátráltatja, ha senki nem akarja beismerni, hogy hibázott. Ha fontos neked ez a kapcsolat, legyél nyitott, ha nem, akkor pedig legyél őszinte, hogy tovább léphessetek.

 

Szűz

Egészség: A nyári édességek csábítóak lehetnek, és ha valamikor, hát a nyaralás alatt meg is érdemled, hogy kényeztesd magadat, de azért légy óvatos! Ha már az egészséged bánná a dolgot, mérlegelj, hogy mi az, amitől igazán jobban érzed magad, és mi az, ami csak legyengít.

Munka: Ezekben a hónapokban lesz egy kis lehetőséged a pihenésre, de hirtelen nem is tudod, mit kezdj a felszabaduló időddel. Éppen most tettél le egy nagy terhet a vállaidról, de te már egy új ötlet megvalósításán töröd a fejedet.

Szerelem: Szeretnél belefeledkezni a boldogságba, de egy kimondatlan gondolat nem hagy nyugodni. Ez a nyár jó alkalmat teremthet arra, hogy a felszínre kerüljenek az eddig a szőnyeg alá söpört problémák, és megnyugtató megoldásokat is találjatok rájuk.

 

Mérleg

Egészség: Ezen a nyáron jobban odafigyelsz magadra, és gyorsan rá fogsz kapni az egészségesebb életmód ízére. Nem csak azért, mert jobban nézel ki, és számodra ez fontos dolog, hanem azért is, mert jobban érzed magadat a bőrödben, energikusabb leszel.

Munka: A plusz lendület megteszi a hatását a munka terén is, végre beteljesítesz egy régóta dédelgetett tervet, a siker íze pedig szinte szárnyakat ad majd. 

Szerelem: A nyári sikereid egyik záloga az is, hogy van melletted valaki, aki mindenben támogat és melletted áll. Ne értékelj alul egy ilyen kapcsolatot, mert csak keveseknek adatik meg az ilyesmi!

 

Skorpió

Egészség: Igazi tűz jegy vagy, de néha még neked is szükséged van arra, hogy egy kicsit lelassíts. Lehet, hogy testileg kiváló kondícióban vagy, de ne feledd, hogy a szellemi, mentális egészség legalább olyan fontos, és ezen a téren szükséged lehet egy kis regenerálódásra.

Munka: Bármennyire igyekszel is optimistának maradni, te is látod, hogy vannak dolgok, amik most nem az elképzeléseid szerint alakulnak. Legyen vészforgatókönyved, és tegyél meg mindent, amit tudsz, de ne aggódj az olyan dolgok miatt, amelyek alakítása nem rajtad múlik.

Szerelem: Lételemed a szerelem és az izzás, de most talán éppen ez lesz az, amire kevesebb időd jut. Ez a lelassítás azonban lehetőséget teremt arra, hogy észrevegyél dolgokat, amik eddig talán elkerülték a figyelmedet, pedig sok örömet adhatnak.

 

Nyilas

Egészség: Jó híreket kapsz egy régóta húzódó egészségügyi probléma kapcsán. A várva várt megoldás és enyhülés közel lehet, azonban ezért neked is tenned kell majd, még az is lehet, hogy teljes életmódváltásra lesz szükséged, cserébe azonban sokkal jobb közérzetre és erőnlétre számíthatsz.

Munka: Komoly hullámvölgyek vannak mögötted, de most végre úgy tűnik, egyenesbe jöhetsz. A lehetőség azonban önmagában még nem jelenti, hogy minden rendben lesz, ezért neked is keményen meg kell dolgoznod majd.

Szerelem: Az elmúlt időszak nehézségei után végre egy kis felüdülés vár rád. Lehetnek azonban olyanok a környezetedben, akik szkeptikusak az új kapcsolatodat illetően – ha hozzád közel állóak, fontold meg az intéseiket, és ne győzködd őket, az idő majd úgyis eldönti, kinek volt igaza.

 

Bak

Egészség: Az egészség terén mindig a megelőzés a legfontosabb, és így lesz ez ezen a nyáron is. Próbálj még jobban odafigyelni magadra, és ha bármikor döntened kell az egészséges és az egészségtelen között, legyen az egy nagy séta vagy a telefon nyomkodása, egy finom gyümölcsturmix vagy egy nagy adag fagyi, inkább válaszd azt, ami jót tesz neked.

Munka: Nagy lépéseket tehetsz meg ezen a nyáron a céljaid felé, pedig a körülmények nem a te malmodra hajtják a vizet. Ez azonban legfeljebb átmeneti kellemetlenséget okozhat, de egészen biztos, hogy nem állíthat meg téged.

Szerelem: Ezen a nyáron az eddig is stabil érzelmeid még jobban elmélyedhetnek. Ha már megtaláltad az igazit, számos új, közös élmény árnyalja majd a kapcsolatodat, ha pedig még keresed, akkor a nyári kalandok során alkalmad nyílik majd megismerkedni vele.

 

Vízöntő

Egészség: Kicsit elhanyagoltad magadat és az egészségedet mostanában, mert nagyon sok más, fontos dolgod volt. Ne feledd azonban, hogy semmi sem ér annyit, hogy az egészségedet feláldozd érte, ezért ez a nyár jó alkalom lehet arra, hogy ismét visszavedd az irányítást.

Munka: Új kihívásokat tartogat számodra ez a nyár, amelyek eleinte kissé megrémiszthetnek, és először abban sem vagy biztos, hogy elvállald-e a feladatot. Nem véletlen azonban, hogy téged kértek fel rá, nem csak meg tudod majd oldani őket, de sikert is aratsz.

Szerelem: Lehet, hogy az utóbbi időkben sok nehézségen ment keresztül a kapcsolatod, de kitartóan dolgoztatok a megoldáson, és ez most meg is hozza a gyümölcsét. Ezen a nyáron már rengeteg örömteli pillanat vár rátok.

 

Halak

Egészség: Olyan típus vagy, aki ha kizökken a lelki egyensúlyából, hajlamos nagyon gyorsan fizikai tüneteket is mutatni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy odafigyelj a lelki egészségedre is, jógázz, sétálj nagyokat, és tartsd magadtól az ártó embereket.

Munka: Egy kedvező lehetőség felkelti az érdeklődésedet, de sok lemondással járna, és nem vagy benne biztos, hogy ezeket most megengedheted magadnak. Ha azonban igazán akarod a dolgot, fogsz módot találni rá, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon.

Szerelem: Valaki közeledni próbál hozzád, de nem tudod eldönteni, hogy a szándékai őszinték-e. Egyszerre vagy izgatott és tartasz a csalódástól, így pedig nehéz józan döntést hozni. Beszélj valakivel, akiben megbízol, hogy segítsen tisztábban látni a dolgokat.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást