Párkapcsolat / Szerelem

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

5/8 „Én is imádom”

Talán beleestél már abba a hibába, hogy egy ismerkedés kezdetén azt mondtad a srácnak, hogy te is imádod a hobbiját. Mindegy, hogy ez a túrázás, a teniszezés, a videójáték vagy a főzés volt, a lényeg, hogy szerettél volna megfelelni neki, és közös érdeklődési köröket találni.

Sokan ezt azért teszik, mert úgy vélik, ezáltal még szimpatikusabbá válhatnak a másik szemében, még akkor is, ha később kiderül, hogy annyira mégsem rajonganak azért a hobbiért.

De az igazság az, hogy a férfiak nem bánják, ha ezen a téren nincs meg a közös pont, hiszen tudják, hogy ilyen dolgokat teremthetnek később is.

Az viszont sokkal zavaróbb számukra, ha nem vagy őszinte a kezdetekkor, és ez csak később derül ki, ami által sokkal nagyobb csalódás lesz szembenézni a ténnyel. Bár te kedvességből mondtad, de ő (még ha nem is vallja be) egészen máshogy látja majd a helyzetet.

6/8 Butuska viselkedés

Bármennyire is magától értetődőnek tűnhet, valamiért régóta elterjedt tévhit az, hogy a butuska viselkedés vonzó és szórakoztató a férfiak szemében.

Ez maximum a tinédzserek körében lehetett igaz, ugyanis egy felnőtt, intelligens férfi biztosan nem ezt keresi egy nőben.

Aki komoly kapcsolatra vágyik, az egy érdekes és sokoldalú partnert szeretne, akivel jókat lehet beszélgetni, és aki érdeklődik világ nagy dolgai iránt.

Nem baj az, ha nem vagy 100%-ig tájékozott, és vannak területek, amikben nem vagy otthon, hiszen hiányosságai mindenkinek vannak, de egy pillanatig sem érdemes butuska viselkedést magadra erőltetni pár mosoly kedvéért, mert ez egy felnőtt férfi szemében nem túl előnyös tulajdonság. Fordított helyzetben biztos, hogy nálad sem lenne az!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást