Párkapcsolat / Szerelem

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

3/8 Vékony, modelles testalkat

Emlékszel, amikor a 2000-es évek elején minden magazinban és minden műsorban azt lehetett hallani, hogy a férfiaknak a modell alkatú lányok jönnek be? Hogy minél vékonyabb vagy, annál ellenállhatatlanabb leszel a szemükben?

Ez a mítosz szerencsére már régóta megdőlni látszik, de még a mai napig sok nő azt gondolja, hogy a szépség a testsúly függvénye.

Hidd el, a férfiaknak valójában sokkal jobban bejön az, ha jól érzed magad a bőrödben, megeszed azt, amit megkívánsz, és nem sanyargatod magad soha véget nem érő diétákkal.

Mozogni, egészségesen étkezni kell, de nem attól leszel gyönyörű a szemükben, ha nem léped át az 53 kilót. A magabiztosság mindennél többet ér!

4/8 Sok beszédnek…

Köztudott tény, hogy a nők lényegesen többet beszélnek, mint a férfiak. Persze általánosítani nem szeretnénk, de a nagy átlag esetében stimmelnek a statisztikák.

Nem tehetünk róla, szeretünk társalogni, és mindig van egy gondolat a fejünkben, amit szívesen megosztunk a környezetünkkel. Azonban többen is azt hiszik, a pasik szeretik a csacsogós nőket, akik mellett egy percig sem alakulhat ki kínos csönd. Ez viszont messze nem igaz!

Igen, egy kapcsolat elején még aranyosnak és viccesnek találhatják azt, hogy sokat beszélsz, de ha már elteltek hónapok vagy évek, ez sajnos fárasztóvá és kiábrándítóvá is válhat.

Fordított helyzetben, ha valaki állandóan beszélne hozzád, biztos te is ezt éreznéd, úgyhogy figyelj oda erre az apró részletre a kapcsolatod érdekében!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást