Itt a lista: ez a 23 női erogén zóna, aminek senki sem bír ellenállni

Itt a lista: ez a 23 női erogén zóna, aminek senki sem bír ellenállni

Címlap / Szerelem / Szex / Itt a lista: ez a 23 női erogén zóna, aminek senki sem bír ellenállni

Miért fontos ismerni az erogén zónákat?

Az erogén zónák felfedezése egy izgalmas játék lehet mindkettőtök számára, hiszen olyan dolgokra derülhet fény, amelyet eddig nem feltétlen tudtál magadról, a párod pedig felfedezhet benned egy olyan új dolgot, amellyel garantáltan boldoggá tehet.

A 23 erogén zóna a leggyakoribb erogén zónákat jelenti, amely természetesen az egyes nőknél más és más lehet. Valakit az izgat fel, ha megcsókolják, valakit pedig az, ha megcirógatják a haját. Milyen erogén zónái vannak egy nőnek? Most kiderül!

Haj

Általában a nők többségét izgalomba hozza, ha a férfi a hajukat cirógatja, vagy a fejüket masszírozza. Ha hosszú a hajad, akkor a párodnak biztosan eszébe jut, hogy beletúrjon a tincseidbe, hiszen nincs szexibb egy finom illatú hosszú csábos női hajnál.

Ajkak

Mivel az ajkaink felületén nagyon vékony a bőr, ezért az ajkak simogatásával, harapdálásával, vagy az apró csókokkal egy férfi biztosan eléri a célját. Persze mi is bevethetjük a különféle fegyvereinket, mint például az ajkainkat kívánatossá tévő rúzsokat, vagy a finom ízű és csillogó ajakfényeket.

Arc

Az arc érintése, simogatása és az apró kis puszik garantáltan megteszik a hatásukat, hiszen nincs annál kellemesebb érzés, mintha a párunk elkezdi cirógatni az arcunkat.

Nyak

A nyak gyengéd cirógatása az ujjakkal vagy a körmökkel, a gyengéd csókok és harapások minden nő fantáziáját beindítják. Egy finom nyári parfüm biztosan a nyakadba csalogatja a hódolód. Figyelj arra, hogy soha ne használj túl sok parfümöt, hiszen erre is igaz, hogy a kevesebb néha több.

Fül

Az egész fülön, de leginkább a fülcimpán olyan idegvégződések vannak, amelyek rögtön meghozzák a nők vágyát egy kis hancúrozáshoz. Már csak a fülbevalónkra kell vigyáznunk.

Vállak

A vállak csókolgatása, simogatása, vagy gyengéd masszírozása az egyik legjobb kezdete az előjátéknak. Ha olyan felsőt veszel fel, amelyből kilátszanak a vállaid, a párod valószínűleg nem bír majd ellenállni a kísértésnek.

Női váll
istockphoto

Mellek

A férfiak kreativitása e téren kimeríthetetlen. A mellek simogatása, masszírozása, csókolgatása és harapdálása mellett ugyanis számos kreatív módon tudják izgalomba hozni a nőket. Egy szexi melltartóval biztosan felhívjuk erre a területre is a figyelmet, ami persze nem sokáig marad rajtunk.

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»