Szerelem / Szex

Ezt javasolják a nőgyógyászok, ha mindent elsöprő orgazmust szeretnél

Ezt javasolják a nőgyógyászok, ha mindent elsöprő orgazmust szeretnél

Minden a síkosítóval kezdődik

A hüvelyszárazság tipikus tünete a menopauzának, de az életkoron kívül számos más tényező is előidézheti, akár átmenetileg is. Gyógyszerek mellékhatásaként, valamilyen betegség tüneteként is jelentkezhet a probléma, de az is lehet, hogy csak éppen egy stresszes időszakon mész keresztül, amitől csökken a libidód, és nehezebben indulnak be a dolgok.

A nőgyógyászok szerint ilyenkor mindenképpen ajánlott a síkosító használata a jobb szexuális élmény érdekében, csak arra figyelj, hogy az kompatibilis legyen a választott fogamzásgátló módszeretekkel, és természetesen utána fordíts külön figyelmet a tisztálkodásra.

Segítő kezek

Sok nő van, aki számára a vaginális stimulálás önmagában nem, vagy nem mindig vezet gyönyörhöz. Ha viszont a kezeiddel képes vagy eljuttatni magadat a csúcsra, akkor ezt nyugodtan megteheted az együttlét közben is.

Ez a fajta segítség nem csak a csúcsra juttathat el olyankor is, amikor a pároddal vagy, de abban is segíthet nektek, hogy megtanuljátok, mi a legjobb a másiknak, és még az is lehet, hogy a későbbiekben a behatolás útján is elérhetitek a csúcsot mindketten – de ha nem, abból sincs semmi baj, hiszen a lényeg, hogy örömet tudjatok okozni egymásnak.

Izgalmas fűszerek

A hosszú távú partnerek esetében előfordul, hogy a dolgok kissé egyhangúvá válnak, ez pedig gyorsan meg tudja ölni a szexuális szenvedélyt. Segíthet, ha ilyenkor kicsit felfrissítitek a dolgokat!

Nem kell rögtön a Szürke mind az 50 árnyalatát a kapcsolatba hozni – bár ha mindketten szívesen próbálnátok ki valami ilyesmit, akkor csak hajrá! – néha már az is elég lehet, ha egy kevésbé megszokott pózt vagy helyszínt választotok. Sőt vannak okostelefonra letölthető alkalmazások, például az In The Mood, ami abban segít a pároknak, hogy még izgalmasabb randikat szervezzenek egymással.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást