Életmód / Ezotéria

Neked mi a holdjegyed? Ezt árulja el a személyiségedről

A hagyományos horoszkóppal ellentétben a holdjegyed – ami nem a Nap, hanem a Hold születésed pillanatában történt állásából számítható ki – nem a külvilágnak mutatott személyiségedet, hanem a hangulatodat, érzéseidet magyarázza. Ismerd meg a holdjegyedet, és tudj meg valami újat magadról!

Így számolhatod ki!

Számos olyan kalkulátort találsz a neten, ami kiszámolja neked a holdjegyedet a születési idődből és a helyszínből. Ide kattintva például csak néhány adatot kell megadnod. Az első sorokba a születési dátumodat add meg hónap, nap, év sorrendben, majd a születésed pontos idejét (óra, perc), ha pedig ezt nem ismered, akkor pipáld ki az alatta lévő kis dobozt. Végül kezdd el begépelni a születésed városát, majd válaszd ki azt a legördülő menüből, és kattints az eredményért – majd gyere vissza, és olvasd el, mit árul el rólad a holdjegyed!

Kos

Jobban érzed magadat egy olyan környezetben, ami lehetőséget teremt rá, hogy őszintén beszélj az érzéseidről.

Fontos neked, hogy az első legyél, akár a munkádról, akár egy mindennapi eredmény eléréséről van szó, így hajlamos vagy ott is versenyhelyzetet teremteni, ahol nincs.

Hajlamos vagy könnyen lelkesedni, és beleugrani valamibe, mielőtt végiggondolnád, hogy valóban arra vágysz-e, ugyanakkor képes vagy küzdeni azért, amit igazán szeretnél elérni.

 

Bika

Fontos számodra, hogy senki ne sürgessen, és magad hozd meg a döntéseidet, ugyanakkor hajlamos lehetsz rá, hogy túl sok időt tölts el egy nem működő kapcsolatban, mielőtt belátod, hogy ideje továbblépni.

Szereted a kényelmet és a jólétet, nem szívesen hozol áldozatokat ezen a téren, ugyanakkor a kapcsolatok valódisága és a testiség is kiemelten fontos lehet a számodra.

 

Ikrek

Fontos számodra, hogy ne csak meghallgassanak, de meg is értsenek, a munkában és a kapcsolataidban egyaránt.

A feladatokban kiteljesedést és örömet keresel, és ha ezt nem találod meg, addig dolgozol tovább, amíg el nem éred.

Hajlamos lehetsz egyszerre több vasat is tűzbe tartani az élet minden területén, de csak addig, amíg ki nem találod, hogy melyik az, ami valóban kielégülést és örömet hoz neked.

 

Rák

Intenzíven és erőteljesen éled meg az érzéseidet, amiből nagyon is sok jutott neked.

Szeretsz gondoskodni másokról, de a szíved mélyén arra vágysz, hogy rólad is gondoskodjanak.

Fontos számodra az otthon és a család, ugyanakkor hajlamos lehetsz már nem működő kapcsolatokban – akár szerelmi, akár munka téren – maradni, csak azért, mert sajnálnád kidobni azt az energiát, amit ezekbe fektettél.

 

Oroszlán

Szereted a figyelmet és igényled az elismerést az élet minden területén.

Szeretnél mindenkit lenyűgözni és mindig mindenkinek meg akarod mutatni, hogy milyen különleges vagy, de erre nem mindig van lehetőséged, amit pedig meg kell tanulnod elfogadni.

Barátaidhoz hűséges vagy, ők pedig élvezik a társaságodat, hiszen jó a humorod és vidám a természeted.

Olvastad már?  Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha márciusban születtél

 

Szűz

Igényled a rendet és az állandóságot, így tudsz sikeresen dolgozni és így találod meg a boldogságot a mindennapjaidban is.

Hajlamos lehetsz arra, hogy magasra tedd a mércét, magaddal és a környezeteddel szemben is, de ha úgy érzed, hogy minden egyensúlyban van és egészséges életmódot élsz, akkor könnyen megtalálod a boldogságodat is.

 

Mérleg

Fontosak számodra a kapcsolatok, és mindig keresed a másik feledet.

Akár a párodról, akár egy barátról van szó, egyszerűen csak jobban szereted valaki mással együtt csinálni a dolgokat.

Az emberek szeretik a társaságodat és könnyen barátkoznak veled, de mivel állandó szükségét érzed annak, hogy békét és harmóniát teremts magad körül, könnyen kihasználhatnak, ha nem vigyázol, kinek a problémáit tartod a figyelmedre érdemesnek.

 

Skorpió

Nem mindig könnyű veled, mert érzelmes és intuitív vagy, ugyanakkor tudod, hogy a megérzéseid nem hagynak cserben.

Tudod, ha valaki hazudik neked és azzal is tisztában vagy, ha valakinek nem őszinték az érzései.

Szereted a kihívásokat, de oda kell figyelned, hogy ezeknek valódi tétje is legyen, és ne a barátaidat üldözd el az állandó versengéssel.

 

Nyilas

Mindent akarsz, és most azonnal: igényled a szabadságot, de azt is, hogy szerető kapcsolatod legyen.

Fontos, hogy olyan környezetben legyél, ami állandóságot biztosít számodra, ugyanakkor enged fejlődni is téged, nem kötöz le, nem korlátol.

Félsz attól, hogy mások megítélnek, de te is hajlamos vagy ítélkezni mások fölött, és nem tehetsz róla – egyszerűen imádod, amikor igazad van.

 

Bak

Akkor érzed magad biztonságban, ha körülötted minden kiszámítható és minden eseményre felkészültél, de ez néha odavezet, hogy túlgondolod, túlaggódod a dolgokat, és ahelyett, hogy előre lépnél, egy helyben toporogva várod a támadást.

Kapcsolataidban megbízható és a végletekig kitartó vagy, mindig lehet rád számítani és nem hagyod cserben azokat, akiket szeretsz.

 

Vízöntő

Igényed van rá, hogy más legyél, mint a legtöbbek, ugyanakkor szeretnéd megtalálni, hogy hová tartozol.

Fontos számodra, hogy új élményeket szerezz, enélkül úgy érezheted, elveszíted azt az energiát, ami az élet minden területén sikeressé tesz.

Fontosak számodra a kapcsolataid, hajlamos vagy az exeiddel is barátságban maradni, mert akit egyszer megszeretsz, azt nem dobod ki az életedből.

 

Halak

Igazi romantikus vagy, aki szereti, ha szeretik.

Ugyanakkor sokszor személyes sértésnek fogod fel, ha az élet nem igazságos veled, és hajlamos vagy olyan kérdésekre keresni a választ, amelyekre nincsenek válaszok.

Filozofikus alkatod néha lelassít a gyors lefolyású versenyekben, de hosszú távon a segítségedre van, mert nincs olyan kudarc vagy bukás, aminek az alapos kielemzése után ne tudnál ismét talpra állni.

Éppen csak szükséged van ehhez némi időre.

 

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást