Szerelem / Esküvő

8 romantikus és vicces nászajándék papírból, ami örök emlék lesz az ifjú párnak

Fotónaptár a pár közös képeivel

A fotós naptárakat a legtöbben azért szeretik, mert egyedi dísze lehet a falnak. A pár közös képeit kiválogatva ezeket te is könnyedén összeállíthatod. Szintén többféle oldalon tudsz válogatni, például a  cewe.hu, vagy a fenykeplabor.hu oldalakon.

 

Várostérkép

Tudod, hogy hol ismerkedett meg a pár, vagy hol történt meg a lánykérés? Szuper, akkor készíthetsz egy várostérképet a párnak, ami a csillagtérképhez hasonlóan szuper dísze lehet az otthonuknak.  A varosterkep.nordicoo.hu oldalon tudsz válogatni a különböző típusok közül.

 

Könyvszobor

Ha a pár imád olvasni, akkor biztos, hogy örülnének egy ehhez hasonló könyvszobornak, amit teljesen személyre szabathatsz a készítővel. Ilyen különleges dekorációs tárgyat biztos, hogy nem fognak mástól kapni! Irány a meska.hu, ahol megrendelheted az egyedi nászajándékot!

 

Vonalrajz

A manikűröktől kezdve az ékszereken át egészen a ruhákig, mindenhol hatalmas népszerűségnek örvendenek a vonalrajzok. Ha illik a pár stílusához ez a minimalista kép, akkor lepd meg őket ezzel a nagy napon! A Studioin munkái között biztos, hogy megtalálod azt, amelyik a legjobban tetszik!

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást