Pattanásig feszítik az idegeidet. Horoszkóp 2022 március 1

Pattanásig feszítik az idegeidet. Horoszkóp 2022 március 1

Címlap / Napi horoszkóp / Pattanásig feszítik az idegeidet. Horoszkóp 2022 március 1

Kos napi horoszkóp

Minél nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, annál fontosabb szerepet tölt be az életedben, tartsd ezt szem előtt, amikor eldöntöd, hogy időt és energiát szánsz-e egy dologra, mert ha egyszer beengedsz valamit vagy valakit az életedbe, már nehéz lesz száműzni onnan.

Bika napi horoszkóp

A mesékben nem csak a gyerekek hisznek, néha a felnőtteknek is jól esik elhinni azt, amit szeretnének. Az illúziók azonban egyszer csak összedőlnek, és akkor védtelen leszel a valósággal szemben. Jobb óvatosan járni az álmok mezején!

Ikrek napi horoszkóp

Túlzás lenne azt állítani, hogy mindig helyes döntéseket hozol, de többnyire jól érzékkel állapítod meg, mikor kerülsz olyan szituációba, amelyikből jobb gyorsan távozni, és ma szükséged lesz erre a képességedre. Ha rossz társaságba keveredsz, ne habozz lépni, még akkor sem, ha ezzel esetleg megbántasz másokat.

Rák napi horoszkóp

Nézz mélyen magadba, és gondold át, ott tart-e az életed, ahol szeretnéd. Lehet, hogy mindaz, amiért dolgoztál, végre megvalósult, és te mégis elégedetlen vagy az eredménnyel. Ebben az esetben azonban te vagy az egyetlen, aki változtathat a dolgokon.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást