Napi horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bika nem tud kiteljesedni – 2021. március 2.

Napi horoszkóp: a Bika nem tud kiteljesedni – 2021. március 2.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Gyorsan szeretnél túlesni valamin, de ha korábban hibákat követtél el, akkor azoknak most az árát is meg kell fizetned. Ne akarj kibújni a felelősség alól, ez csak megerősíti majd a jellemedet.

Bika

Úgy érzed, csak ide-oda kapsz, de bármibe fogsz is, nem tudsz igazán kiteljesedni, és mintha egyik feladatodat sem sikerülne tökéletesen elvégezned. Lehet, hogy ideje egy kis szünetet tartani.

Ikrek

Valami, amit eddig tökéletesnek hittél, most megmutatja, hogy van másik oldala is. Ne keseredj el, a nehézségek is hozzátartoznak az egészhez, ha valami csak egyoldalú lenne, akkor az tökéletes sem lehetne.

Rák

Kihúzol a bajból egy régi barátot, de úgy érzed, nem kapod meg azt az elsimerést, ami járna neked. Persze nem ezért cselekdtél, de mégis örülnél, ha a barátod értékelné azt az erőfeszítést, amit érte teszel.

Oroszlán

Ritkán akad el a szavad, de most olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nem tudod, mit kellene mondanod, vagy hogyan kellene viselkedned. Cselekdj a szívedből, és hagyd, hogy a tetteid beszéljenek helyetted.

Szűz

A közel tökéletes neked nem elég jó, te maximalista vagy, és ezzel most sok extra munkát okozhatsz magadnak. Lehet, hogy ideje elgondolkodni azon, felismered-e a pontot, ahol ideje elengedni a dolgokat.

Mérleg

Mások hibját helyrehozni terhesebb munka neked, mintha magad végezted volna el a feladatot. Most mégsincs más választásod, kénytelen vagy belenyugodni, hogy ezzel a gonddal is neked kell megbirkózni.

Skorpió

Egyszerre ezer gondolat kavarog benned, és szeretnéd, ha legalább az egyiket meg tudnád valósítani. Ehhez azonban ki kell választanod egyet, és elengedned a többit. Minden nem lehet a tiéd, de egy siker is jobb, mint a semmi.

Nyilas

Könnyebben boldogulsz valamivel, mint azt elsőre hitted volna, és ez visszaadja az önbizalmadat. Talán végre ahhoz is elég bátor leszel, hogy elvágj egy olyan régi köteléket, ami már csak visszatart egy ideje.

Bak

Nem szereted, ha mások beleszólnak az életedbe, mert te sem szólsz bele az ő dolgaikba, még akkor sem, ha nem feltétlenül értesz egyet velük. Érdemes világosan meghúzni a vonalat, ameddig beengedsz valakit az életedbe.

Vízöntő

A kezdeti sikerek fellelkesítenek, de ne kezdj el rögtön álmodozni, mert a későbbiekben még érhetnek nehézségek. Kövesd a tervedet, és ne akarj nagyobb lépésekben haladni.

Halak

Az igazság híve vagy, és mások kedvéért sem szívesen hazudsz. Míg valaki az igazság etussolásán könnyedén túllép, addig neked sokáig lelki terhet okoz az ilyen viselkedés.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást