A munkáért jutalmat kapsz: Napi horoszkóp – 2020. szeptember 30.

A munkáért jutalmat kapsz: Napi horoszkóp – 2020. szeptember 30.

Címlap / Napi horoszkóp / A munkáért jutalmat kapsz: Napi horoszkóp – 2020. szeptember 30. / 2. oldal

Mérleg napi horoszkóp

Nem tartod mindenkinél okosabbnak magad, de van véleményed, és nem is félsz azt felvállalni, ezt pedig sokan összetéveszthetik a nagyképűséggel. Az ilyen álszemérmes emberek csak maguk alatt vágják a fát, nem érdemes rájuk energiát pazarolnod.

Skorpió napi horoszkóp

Valaki feltűnően csak azért ért egyet veled, hogy előnyt kovácsoljon a rokonszenvedből, te azonban átlátsz a szitán. Fölösleges ilyen trükkökhöz folyamodnia, hiszen akinek tudsz, annak szívesen segítesz, az ilyen trükkök viszont nincsenek ínyedre.

Nyilas napi horoszkóp

Alig várod, hogy megossz valakivel egy örömhírt, ő azonban, úgy tűnik, nem olyan lelkes a dologgal kapcsolatban, mint te vagy. Lehet, hogy csak az aggodalmai korlátozzák, és ha látja, hogy tényleg minden rendben, ő is képes lesz veled együtt örülni.

Légy türelmes, és addig se veszítsd el a lelkesedésedet!

Bak napi horoszkóp

Minden önuralmadra szükséged lesz ma, hogy egyben tartsd a dolgaidat, mert ha egy kicsit is elkalandozik a figyelmed, máris kész a baj, amelynek a helyrehozásához más terveidről kell majd lemondanod. Jobb, ha megelőzöd az ilyen helyzeteket.

Vízöntő napi horoszkóp

Szeretnél meglepni valakit valamivel, hogy éreztesd, mennyire fontos neked, nem biztos azonban, hogy minden ötleted a tervek szerint halad. Ne aggódj, mert úgyis az a lényeg, hogy mi volt a szándékod – aki igazán szeret, azt csak ez fogja érdekelni igazán.

Halak napi horoszkóp

Az utolsó pillanatban készülsz el valamivel, és ez egyfelől nagy terhet vesz le a válladról, másfelől ráébreszt, hogy ügyesebben kell beosztanod az idődet, ha el akarod kerülni az ilyen stressz helyzeteket.

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • borsai gábor
    2020.10.01., 10:20

    szeretem ezeket az elözetes horoszkópokat Gábor

    Válasz

Írj egy hozzászólást