Napi horoszkóp

A Szüzeknek fontos döntést kell meghozniuk! Napi horoszkóp – 2020. szeptember 23.

A Szüzeknek fontos döntést kell meghozniuk! Napi horoszkóp – 2020. szeptember 23.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos napi horoszkóp

Váratlan fordulat következhet be egy olyan ügyben, amit már elrendezettnek hittél, de nem biztos, hogy ez rosszat jelent, sőt. Ugyan újra munkád adódhat valamivel, amivel már nem akartál foglalkozni, de sokkal kedvezőbb dolgokat hozhatsz ki az alkalomból, mint hinnéd.

Bika napi horoszkóp

Néha az a legegyszerűbb, ha nyíltan megmondod valakinek, hogyan érzel iránta, és hagyod, hogy ő döntsön arról, mihez kezd a hallottakkal. Ezt megtenni nem mindig könnyű, viszont lehet, hogy ez jelenti a legtisztességesebb megoldást.

Ikrek napi horoszkóp

Ki kell tartanod amellett, ami fontos a számodra, és nem feladni az első kudarcnál, mert akkor sosem éred el a céljaidat. Ha ma az ajtón kitesznek, mássz vissza az ablakon, mert ha nem adod fel, akkor találhatsz módot, hogy elérd, amit akarsz.

Rák napi horoszkóp

Folytatódik a sikerszériád, és ma a saját hangodat is megtalálhatod egy vitás kérdésben, talán te magad is meglepődsz, milyen magabiztos vagy, amikor olyasmiről van szó, ami a szeretteidet érinti. Ősi erők szabadulhatnak ma fel benned, vigyázz, mihez kezdesz velük!

Oroszlán napi horoszkóp

Rosszul viseled, amikor valaki nem őszinte hozzád, még akkor is, ha megérted az indokait, és tudod, hogy mit miért tett. Az elfogadás azonban nem jelenti azt, hogy teljesen meg is bocsájtasz. A haragot elengedheted, de a bizalmadat nem hozhatod vissza.

Szűz napi horoszkóp

Itt az ideje eldöntened, mi a fontosabb számodra, mert egyszerre két helyzetben nem lehetsz jelen. Most nincs lehetőség arra, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon, hogy valamit megtarthass, valami mást el kell engedned.

A horoszkóp a következő oldalon folytatódik. Lapozz! >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást