Napi horoszkóp

A Halak ma bizonyíthatja rátermettségét! Napi horoszkóp – 2020. szeptember 21.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos

Nehéz lépéseket kell megtenned, de tudod, hogy egy olyan helyre visznek, ahol jobban fogod érezni magadat. Ha nem kellene néhány kihívással is szembenézned az út során, talán nem is értékelnéd úgy az eredményt.

Bika

Bármit teszel is, most mindig van egy másik gondolat is, ami a fejedben motoszkál. Lehet, hogy ideje lenne észrevenni, mit is akar üzenni neked a benső hangod, és nem elnyomni az ösztöneidet.

Ikrek

Másokra is tekintettel vagy, és ez azt jelenti, hogy akár egy kis kényelmetlenséget is hajlandó vagy vállalni, csak azért, hogy nekik jobb legyen. Ha te leszel ilyen helyzetben, ők is megteszik majd.

Rák

Valaki keresetlen őszinteséggel fordul majd hozzád, és a kellemetlen helyzet jobban megviselhet, mint kellene. Vedd észre, hogy ki az, aki azonnal melléd áll, és ki lesz az, aki habozik.

Oroszlán

Szeretted volna, ha van valaki, aki a te pártodat fogja egy vitás helyzetben, de könnyen egyedül találhatod magadat. Az is lehet, hogy ez egy jel: talán mégsem kellene olyan biztosnak lenned az igazadban.

Szűz

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a céljaid lassan kicsúsznak a kezeid közül, és el kell fogadnod, hogy nem minden az elképzeléseid szerint alakul. Ha ez ellen nem küzdesz tovább, megkönnyíted a saját dolgodat.

A horoszkóp folytatódik a következő oldalon. Lapozz! >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást