Napi horoszkóp

A Skorpióknak gyorsan kell cselekedniük: Napi horoszkóp – 2020. október 23.

A Skorpióknak gyorsan kell cselekedniük: Napi horoszkóp – 2020. október 23.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos napi horoszkóp

Éppen kapóra jön egy kis pihenés, mert kezdted lemeríteni a tartalékaidat. Próbálj valami kreatív dologgal foglalkozni ma, mert ez segít, hogy újra feltöltsd a szellemi raktáraidat, és később legyen honnan merítkezned.

Bika napi horoszkóp

Újra és újra követed el ugyanazt a hibát, míg végül már annyira félhetsz tőle, hogy inkább akkor is visszavonulót fújsz, amikor nem lenne okod az aggodalomra. Ne hagyd, hogy a félelmeid megbénítsanak, de legyél tekintettel a kockázatokra is.

Ikrek napi horoszkóp

Válaszokat keresel olyan kérdésekre, amelyekre már sokan kerestek, és csak nagyon kevesen találtak. Ne feledd azonban, hogy néha maga a kérdés sokkal fontosabb, mint az, hogy igennel vagy nemmel kell felelned rájuk.

Rák napi horoszkóp

Sötét gondolatok vehetnek körbe, ezek forrása azonban nem te vagy, hanem a környezeted. Ne hagyd, hogy téged is bekebelezzenek, mert az utolsó fényforrást jelentheted. Inkább próbáld a számodra fontosakat is visszahozni a fényre.

Oroszlán napi horoszkóp

Vannak problémák, amelyeket egyedül nem oldhatsz meg, mindenképpen segítséget kell kérned hozzájuk, még ha nem is tetszik ez a gondolat. Ha valamilyen orvosi jellegű ügyről van szó, pláne ne hagyd, hogy a büszkeséged visszatartson!

Szűz napi horoszkóp

Végre elsimul egy régi konfliktus, és te hálásnak érzed magadat, amiért újra esélyt kaptál a nyugodt pihenésre. A dolog talán még nem oldódott meg véglegesen, de az utózengések már sokkal kezelhetőbbek lesznek.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást