Napi horoszkóp

A Vízöntők különleges képességüket kamatoztatják: Napi horoszkóp – 2020. október 15.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos napi horoszkóp

Egyetlen lépés választ el attól, hogy befejezz valamit, amivel már régóta foglalkozol, és amivel nagy teher gördül majd le a válladról. Vigyázz, hogy az utolsó pillanatban ne veszítsd el a kontrollt, mert akkor valaki más arathatja le a babérokat.

Bika napi horoszkóp

Igyekszel mindent megtenni azért, hogy megőrizhesd a jó viszonyt valakivel, te azonban egymagadban ehhez kevés vagy, a másik közreműködésére is szükséged lesz. Tegyél meg minden tőled telhetőt, de ne érezd magad rosszul mások hibája miatt.

Ikrek napi horoszkóp

Ha az ember valamiben sikereket ér el, könnyen fejébe szállhat a dicsőség, és még többet akar. Folyton előre tekinteni és a jobbra törekedni persze nem rossz dolog, de közben azt se felejtsd el, hogy hálásnak kell lenned azért, amid van.

Rák napi horoszkóp

Kellemes meglepetéseket tartogathat ez a nap a romantika terén, a párod talán valami olyasmit tesz, amire nem is számítottál volna tőle. Lehet, hogy azért igyekszik, mert tudja, hogy valaki más is legyeskedik körülötted?

Oroszlán napi horoszkóp

Eltakarhatsz bizonyos dolgokat, de csak azért, mert a felszín mást mutat, még nem biztos, hogy a mély is megváltozott. Márpedig ott, ahol a tartalom a régi, a felszíni különbségek is csak ideig-óráig tartanak ki.

Szűz napi horoszkóp

Végre jut egy kis időd arra is, hogy egy családi üggyel foglalkozz, ami nagyon fontos a számodra. Fontos azonban, hogy tapintattal kezeld az esetet, mert másokat sokkal érzékenyebben érinthet a dolog, mint ahogyan azt gondolnád.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg napi horoszkóp

Felelősséget vállaltál valami olyasmiért, amiről most nem tudod biztosan, hogy el is tudod majd végezni. Lehet, hogy még mindig jobb, ha segítséget kérsz, mintha hagyod a dolgokat a fejedre omlani.

Skorpió napi horoszkóp

Tudod, hogy nem úszhatsz meg valamit, mégis halogatod a dolgot, mintha csak azt várnád, hogy a helyzet magától is megoldódik. Közben azonban mások éppen rád várnak, és nem csak őket, saját magadat is fenntartod.

Nyilas napi horoszkóp

Ha megtettél mindent, amit tudtál, és úgy érzed, keményen dolgoztál, akkor nincs azzal semmi gond, ha kikéred valaki másnak is a véleményét, esetleg megkéred, hogy hívja fel a figyelmedet a hibáidra. Egy külső szem mindig új megvilágításban látja a dolgokat.

Bak napi horoszkóp

Nem könnyű azt látni, hogy míg te keményen dolgozol, másoknak mintha csak az ölükbe hullana minden. Az idő azonban azok mellé áll, akik a saját verejtékükkel szerezték meg azt, amijük van, és akkor fordul majd a kocka.

Vízöntő napi horoszkóp

Lehetőséged nyílik, hogy egy veled született képességedet kamatoztasd, és ezzel segíts valaki másnak. Neked nem nagy erőfeszítés, másnak viszont hatalmas könnyebbség, és ezzel a szívességgel nem utolsó sorban jó kapcsolatokat is szerezhetsz.

Halak napi horoszkóp

Nem mindig könnyű feltárni a mélyebb összefüggéseket, főleg, ha olyan válaszokat találhatsz, amelyekről nem biztos, hogy akarsz tudni. Mégis jobb ez, mint sötétségben élni, és elzárkózni a megoldás keresésétől.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást