Napi horoszkóp – 2020. március 8.

Napi horoszkóp – 2020. március 8.

Címlap / Napi horoszkóp / Napi horoszkóp – 2020. március 8.

Kos napi horoszkóp

Egy váratlan hír felkavarhatja körülötted az állóvizet. A változás elsőre ijesztőnek tűnhet, de ne rémülj meg, végül minden kedvezően alakul, és magad is meglepődsz majd, milyen ügyesen tudtál helyt állni a szokatlanul nehéz körülmények között is.

Bika napi horoszkóp

Végre jut egy kis idő a pihenésre is, ami nagyon jól jön, mert az elmúlt héten alaposan kihajtottad magadat. A szeretteid körében töltöd a napod, délutánra pedig érdemes valamilyen közös programot szervezni, mert a meghitt hangulat és egy jó nevetés csodákat tesz majd az energiáiddal.

Ikrek napi horoszkóp

Talán még nem akarsz róla tudomást venni, de tény, hogy van valami a levegőben, és a környezeted számára már világos, hogy egy nagy szerelem van kibontakozóban, amiről még éppen csak az érintettek nem sejtenek semmit. Ne siess el semmit, a szívednek még időre lehet szüksége egy ilyen nagy változáshoz.

Rák napi horoszkóp

Egy kellemes családi program feldobja a napodat, de estére kicsit meggyengülhet az egészséged. Ha gyengének, erőtlennek érzed magad, szervezz inkább otthoni programot, pihenj egy kicsit, ez sokat fog segíteni, hogy másnapra jobban legyél. A lazítás ajánlott, de a családi programok alól most se húzd ki magad.

Oroszlán napi horoszkóp

Érdekes híreket kapsz egy régen nem látott ismerősöd felől, amelyek rád ugyan nincsenek közvetlen hatással, mégis elgondolkodtatnak, hogy vajon jó úton haladsz-e a saját dolgaiddal. Ne feledd, hogy mindenki más ösvényeket jár, inspirálódni lehet mások életéből, de ami nekik jó, nem biztos, hogy neked is az lenne.

Szűz napi horoszkóp

Lelepleződik előtted egy titok, ami alaposan meglep, de még nem érdemes felfedned a kártyáidat. Várd ki, amíg az érintett maga hozakodik elő a rejtegetnivalójával, ha pedig ez nem történik meg, gondolkodj el rajta, mi lehet az oka, hogy ennyi energiát fektet a dologba. Lehet, hogy csak szégyelli magát, és ebben az esetben talán jobb is, ha nem szembesíted azzal, amire rájöttél.

Mérleg napi horoszkóp

Családi körben töltöd a szombatot, és bár már nagyon vártad az együttlétet, egy kicsit lehangol, hogy úgy érzed, nem igazán értenek meg, a környezeted nem tud azonosulni a terveiddel, céljaiddal.

Lehet, hogy te más utakat jársz, de ha a családod nem is érti ezt, legalább támogat abban, hogy megtaláld a saját boldogságod, és ez a legfontosabb.

Skorpió napi horoszkóp

Itt az ideje kiereszteni egy kicsit a gőzt. Használd ki a szombat estét, és menj táncolni, koncertre, vagy egy baráti beszélgetésre, attól függően, hogy nálad mi válik be a feszültség levezetésére. A kikapcsolódás nem csak a lelkednek tesz jót, a kapcsolatépítés a karriered tekintetében is változást idézhet elő.

Nyilas napi horoszkóp

Nem kell elhallgatnod a véleményedet, de próbáld úgy formálni a szavaidat, hogy azok a lehető legkevésbé bántsanak meg másokat. Ne feledd, ezzel nem csak a másik félnek teszel szívességet, a megfelelő formában előadott mondandó abban is segít, hogy mások jobban hallgassanak a véleményedre, így ezzel te is csak jobban jársz.

Bak napi horoszkóp

Óvakodj azoktól, akik kéretlenül osztogatnak jó tanácsokat, mert gyakran csak a saját sikertelenségüket próbálják elfedni azzal, hogy úgy tesznek, mintha másoknál jobban értenének a dolgokhoz. Ne érezd magad kellemetlenül a környezetükben, könnyen lehet, hogy ők sem olyan sikeresek, mint amilyennek mutatják magukat.

Vízöntő napi horoszkóp

Igazi bulizós hangulatúra sikeredik a szombati nap, és úgy érzed, már nagyon rád fért egy kis szabadság. Engedd ki a gőzt, szórakozz, ismerkedj, de ha kapcsolatban élsz, akkor ne feledd, hogy nem ez az, amire már mindig vágysz: a nap végére érezni fogod, hogy a féktelen bulizás után milyen jó hazatérni valakihez, aki csak téged vár.

Halak napi horoszkóp

Mintha valaki azt várná tőled, hogy olvass a gondolataiban, és mivel erre képtelen vagy, semmi nem jó, amit csinálsz. Ahelyett, hogy fölöslegesen görcsölsz azon, hogy kitaláld, mit vár tőled, inkább mondd meg neki, hogy ha nem kéri világosan, nem tudod magad kitalálni az igényeit. Ha elmondja, mit szeretne, biztosan találtok megoldást.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást