Napi horoszkóp

Napi horoszkóp – 2020. március 5.

Napi horoszkóp – 2020. március 5.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos napi horoszkóp

Ne hagyd, hogy egy régi félelmed befolyásoljon, amikor ítéletet alkotsz valakiről! Lehet, hogy látszólag ezzel őt bünteted, de valójában magad elé állítasz akadályokat, amikor nem vagy képes tovább lépni, és nem hagyod, hogy a józan eszed döntsön a negatív energiáid helyett.

Bika napi horoszkóp

Összefuthatsz ma egy régi ismerőssel, és a találkozás talán néhány kellemetlen pillanatot is megidéz. Ne érezd magad rosszul amiatt, aki egykor voltál, hiszen mindez része annak, akivé ma lettél. A fejlődés a lényeg, és nem az számít, honnan indultunk, hanem saját erőnkből hová jutottunk el.

Ikrek napi horoszkóp

Kellemetlenül érezheted magadat egy olyan társaságban, ahol szemmel láthatóan mindenkinek jobb az anyagi helyzete, mint a tiéd. Ne feledd, hogy attól, hogy te feszengsz, nem biztos, hogy ők másként néznek rád. Valószínűleg a személyiséged az oka annak, hogy veled töltik az idejüket, és nem a pénztárcád alapján ítélnek meg.

Rák napi horoszkóp

Nehezen tudsz elszakadni valakitől, aki a múltadhoz köt, pedig úgy érzed, el kell vágnod egy köteléket ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Nem kell minden kapcsolatot végleg lezárni, de talán egy kis távolság mindkettőtöknek jót tenne, hogy megtaláljátok, mit is szeretnétek.

Oroszlán napi horoszkóp

A nevetés a legjobb gyógyír, és humorral a legkellemetlenebb helyzetek élét is elveheted. Ma egy rövid időre felülkerekedik az aggodalmaidon a benned élő kisgyerek, és egy vidám pillanattal mások napját is felvillanyozhatod. Ne fogd vissza magad, egy kis tréfa senkinek sem árt!

Szűz napi horoszkóp

Hiába próbálsz megóvni valakit, ha ő azt kéri, hogy engedd el a kezét. Hagyj teret a másiknak, annál is inkább, mert neked is szükséged van egy kis személyes figyelemre, elsősorban saját magadtól. Koncentrálj ma a munkádra, különben hamarosan te lehetsz az, akinek segítségre lesz szüksége.

Mérleg napi horoszkóp

Kreatív személyiségként az alkotásban minden érzelmedet meg tudod élni, és a csalódást, a veszteséget is segít neked feldolgozni ez a folyamat. Ha rosszul érzed magadat valami miatt, csendes merengés helyett inkább hozz létre valamit. Először nehéz lehet rávenni magadat a munkára, de később sokkal jobban fogod érezni magadat tőle.

Skorpió napi horoszkóp

Jóformán enni sem lesz ma időd, mert egyik feladat a másikat éri, mintha most szakadna a nyakadba minden teher a munkádban és a magánéletedben is. Próbálj higgadtan gondolkodni, és ne hagyd, hogy a feszültség egy valakin csattanjon. A nap végére csillapodnak majd a kedélyek.

Nyilas napi horoszkóp

A legboldogabb emberek nem azok, akiket mindenki szeret, hanem azok, akik a maguk útját járják, még akkor is, ha ez nem tetszik mindenkinek. Ne azzal foglalkozz, hogy mit mondanak rólad azok az emberek, akik igazából nem is fontosak a számodra. Amíg a szeretteid bíznak benned, és hisznek abban, amit csinálsz, nincs okod az aggodalomra.

Bak napi horoszkóp

Szeretnéd, ha a környezeted támogatna valamiben, de úgy tűnik, az ő elképzelésük szöges ellentétben áll a tiéddel. Ahelyett, hogy tűzzel-vassal próbálnád keresztül vinni az akaratodat, gondolkodj el rajta, miért ellenzik a terveidet. Lehet, hogy csak féltenek, lehet, hogy valós okuk van az aggodalomra, csak éppen te ezt nem szeretnéd belátni.

Vízöntő napi horoszkóp

Kedvező fordulat következik be a szerelmi életedben, a mosolyt pedig szinte le sem lehet ma törölni az arcodról. A pozitív változás az életed minden területére kihat, semmi nem tudja elrontani a kedvedet. Élvezd ki a pillanatot, és ne aggódj most semmi más miatt, úgyis olyan ritka az ilyen felhőtlen boldogság az életben.

Halak napi horoszkóp

Nem vagy a szavak embere, de most jól esne valamelyik aggodalmadat kibeszélni valakivel. Szervezz egy romantikus vacsorát a párodnak, akár csak otthon is, kapcsoljátok ki a tévét és a némítsátok le a telefont. Az este végére rájöttök majd, hogy már nagy szükségetek volt erre a beszélgetésre.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást