Napi horoszkóp

Napi horoszkóp – 2020. március 23.

Napi horoszkóp – 2020. március 23.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos napi horoszkóp

Pattanásig feszülnek az idegeid, és ráadásul mindez olyan valaki miatt, aki fontos a számodra. Lehet, hogy itt az ideje megkeményíteni a szívedet, és meghozni néhány fájdalmas, de szükséges döntést, különben egyikkőtöknek sem sikerül tovább lépnie a mostani állapotból.

Bika napi horoszkóp

Miközben egy olyan döntésre vársz, ami meghatározza majd a jövődet, sok időt elvesztegethetsz azzal, hogy az elkövetkező eseményekről ábrándozol. Az nem baj, ha arccal előre nézel, és a célt a szemed előtt tartva haladsz, de a mában kell tenned a jövőd alakulásáért.

Ikrek napi horoszkóp

Nehéz választás elé állíthatnak ma, és úgy érezheted, egyszerűen nem lehet jó döntést hozni. Ha mindenképpen le kell mondanod valamiről, és az mindenképpen fájdalmas lesz, azt tartsd meg, amiről biztosan tudod, hogy még egyszer nem tudnád megszerezni. Amit újra elérhetsz, az a jövőben csak jobban motiválni fog.

Rák napi horoszkóp

Sok időt vesztegetsz azzal, hogy vársz valakire, aki csak ígérget, de amikor szükség lenne rá, nem tűnik fel. Gondold végig, hogy nem lenne-e könnyebb neked, ha egyedül járnád az utadat. Ne feledd, hogy másokért nem tartozol felelősséggel, a magad sorsával viszont el kell számolnod önmagad előtt.

Oroszlán napi horoszkóp

Aki a könnyebb megoldásokat keresi, az könnyen súlytalanabb megoldásokat találhat. Ha tudod, hogy mit akarsz, akkor fogadd el, hogy azért tenned is kell, ha pedig nem érzel magadban elég erőt a cselekvéshez, akkor ideje elgondolkodni, hogy valóban olyan fontos-e számodra ez a dolog.

Szűz napi horoszkóp

Jó lenne végre kikapcsolódni, de nem tudsz elszakadni a munkahelyi teendőktől. Egy elvégzetlen feladat terhe a fejed fölött lebeg, és nem tudsz tőle felhőtlenül örülni a boldog pillanatoknak. A családodnak most szüksége van rád, ne hagyd, hogy valami elvonja róluk a figyelmedet.

Mérleg napi horoszkóp

Ne szégyelld megosztani a gondolataidat, félelmeidet azzal, aki a legközelebb áll hozzád. Elég, ha a külvilág felé erősnek mutatod magadat, nem kell mindig ebben a szerepben maradnod, mert sok fölösleges energiát elvesz tőled. Ha megbízol valakiben, az csak elsőre nehéz, később mindent egyszerűbbé tesz.

Skorpió napi horoszkóp

Nem mered kimutatni a valódi érzéseidet egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, még akkor sem, amikor valaki kifejezetten ezt várja. Néha jó, ha nem tárjuk fel azonnal a szívünk legbelsőbb titkait, de idővel meg kell nyílnunk, és fel kell vállalni önmagunkat, bármennyire félelmetesnek tűnnek is a következmények.

Nyilas napi horoszkóp

Kicsit összesűrűsödnek a teendőid, főleg azért, mert egy nagy változásra készülsz, ami viszont nem indul el magától. Szerencsére valaki, akire eddig is mindig számíthattál, a segítségedre siet, és ez nagyban megkönnyíti a dolgodat. Ne feledd el éreztetni vele, hogy ez milyen sokat jelent a számodra.

Bak napi horoszkóp

Előre aggódni valami miatt, ami nem is biztos, hogy bekövetkezik, éppen olyan szerencsétlen dolog, mint előre inni a medve bőrére. Ne stresszeld magadat fölöslegesen, a dolgok majd alakulnak valahogy, és te ráérsz akkor eldönteni, hogyan reagálj. Ne mérgezd meg a jelenedet is!

Vízöntő napi horoszkóp

Kissé túl sok feladatot vállaltál mostanában, így a vasárnapod sem pihenéssel, hanem szervezéssel, készülődéssel telik, de élvezed a nyüzsgést, és azt, hogy kezedben tartod a dolgokat. Amíg a stressz pozitívan hat rád, addig élvezd ki a tevékeny élet előnyeit, de vedd észre, amikor eljön az ideje annak, hogy visszavegyél a tempóból.

Halak napi horoszkóp

Arra vársz, hogy valaki végre tisztázza az irántad érzett érzéseit, és te ennek megfelelően léphess tovább. Ha túl sokáig várat, az a lehetséges kapcsolatotokról is sok mindent előre elárul. Ha nem dönt minél előbb, akkor lehet, hogy nem is éri meg várni rá.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást