Napi horoszkóp – 2020. március 20.

Napi horoszkóp – 2020. március 20.

Címlap / Napi horoszkóp / Napi horoszkóp – 2020. március 20.

Kos napi horoszkóp

Feszültnek érzed magad, a legkisebb bosszúságra is ugrasz, és valaki pont most kezd el akadályozni abban, hogy haladj a dolgaiddal. Bármilyen nehezedre esik is, próbálj meg türelmesnek maradni, hidd el, nem szánt szándékkal akar felhúzni az illető, és ha megnyugszol, ezt te is belátod majd.

Bika napi horoszkóp

Úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod újra és újra, mintha nem tudnál kilépni egy adott probléma hatásköréből. Gondold át, hol csúsznak el a számításaid, és azt is, hogy valaki más az oka a megrekedésnek, vagy te magad gátolod magadat a fejlődésben. Ha megtalálod, meg is oldod a gondokat.

Ikrek napi horoszkóp

Valaki kész tények elé állít egy olyan üggyel kapcsolatban, amiben úgy érzed, neked is lett volna döntési jogod. Utólag már nem lehet változtatni a dolgokon, de azért tedd világossá, hogy bár most hajlandó vagy te alkalmazkodni, legközelebb szeretnéd, ha a te véleményedet is kikérnék a téged érintő kérdésekben.

Rák napi horoszkóp

Aki egyszer már megégette magát, az különösen óvatossá válik, így te is jobban vigyázol, és kissé kétkedő maradsz, amikor valaki jó hírekkel érkezik. Vigyázz, hogy azért ne törd le teljesen a lelkesedését, a jó dolgok nem jönnek maguktól, és az is fontos, hogy tudjunk hinni bennük.

Oroszlán napi horoszkóp

Szeretnél elmenekülni egy kínos szituációból, de nem futhatsz el a felelősség elől. Ha most el is odázhatod az eseményeket, idővel szembe kell majd nézned a félelmeiddel, és azok addig is csak üldözni fognak. Jobb, ha most túlesel a dolgon, annál is inkább, mert végül majd kiderül, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Szűz napi horoszkóp

Rosszul esik, amikor segítséget kérsz valakitől, ám ő ahelyett, hogy megértően viselkedne, rosszindulatúan lép fel veled szemben. Vigasztaljon a tudat, hogy hosszú távon ezzel a mentalitással nem sokra megy, te viselkedj továbbra is olyan segítőkészen és előzékenyen, ahogyan szoktál, abból nem lehet baj.

Mérleg napi horoszkóp

Mikor úgy érzed, minden reményed a kútba hullik, egy váratlan lehetőség a gyors anyagi fellendülés reményét hozza el. A munka arányos lesz majd a sikerrel, és ha igent mondasz az ajánlatra, akkor valószínűleg nem lesznek unalmas óráid a közeljövőben, cserébe azonban végre meg is fizethetik azt, amit csinálsz.

Skorpió napi horoszkóp

Semmi sem fekete vagy fehér, és kellemes meglepetésekben lesz ma részed, ha észre veszed a dolgok különböző árnyalatait, és nem zársz le egy kérdést a gyorsabb és kényelmesebb válasszal. A dolgok mélyére ásni fárasztó, ám ha nem riadsz el a munkától, akkor igazi kincsekre bukkanhatsz.

Nyilas napi horoszkóp

Valamit az utolsó pillanatra hagytál, és most kapkodsz, hogy időben befejezd a dolgaidat. Egyszerűbbnek tűnhet, ha most nem teszed olyan magasra a mércét, és csak gyorsan letudod a kihívást, de később csalódott lennél. A magasabb minőség több befektetett energiát követel, de büszke is leszel majd magadra.

Bak napi horoszkóp

Olyan dologba ütöd az orrodat, ami nem rád tartozik, és bár nem tudsz ellenállni a kísértésnek, később megbánod majd, hogy belekeveredtél a dologba. Jobb, ha már az elején eldöntöd, hogy távol maradsz a kérdéstől, vagy felvállalod a véleményedet, mert a biztonságos távolságtartás most nem fog működni.

Vízöntő napi horoszkóp

Szeretnéd meglepni a kedvesedet valamivel, és erre nincs is jobb alkalom a mainál. Nem kell nagy dologra gondolni, egy apróság is elég lesz, hogy éreztesd vele, mennyire fontos a számodra. Meglátod, értékelni fogja majd a gesztust, és romantikus napot tölthettek együtt.

Halak napi horoszkóp

Vitába keveredhetsz valakivel, és úgy tűnik, az illető éppen azt cáfolja meg, amit ő maga szokott mondani. Amikor erre rámutatsz, úgy viselkedik majd, mintha olajat öntöttél volna a tűzre, de ha hagyod lecsillapodni a kedélyeket, belátja majd, hogy igazad volt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást