Napi horoszkóp – 2020. március 14.

Napi horoszkóp – 2020. március 14.

Címlap / Napi horoszkóp / Napi horoszkóp – 2020. március 14.

Kos napi horoszkóp

Néha a legbölcsebb dolog, amit tehetsz, ha elfogadod a dolgokat úgy, ahogyan vannak, és nem próbálsz meg szembe úszni az árral, ha az eredmény amúgy sem érné meg a küzdelmet. Próbáld abból kihozni a legjobbat, amid van, és a folyamatos fejlődésre való törekvést ne keverd össze az állandó elégedetlenséggel.

Bika napi horoszkóp

Szeretsz gyorsan és hatékony haladni a céljaid felé, de ha nagyobb sebességre kapcsolsz, mint kellene, könnyen kicsúszhat a kezeid közül az irányítás. Arra képtelen vagy, hogy tyúklépésben haladj, mert egyszerűen ellenkezik az elveiddel, de ne is kockáztass, mert úgy talán soha nem éred el a céljaidat.

Ikrek napi horoszkóp

Egy régóta várt randevúra kerülhet ma sor, és az egyetlen dolog, amivel elronthatod a képet, ha túlságosan izgulsz, és nem önmagadat adod. Ne feledd, aki éppen melletted ül, az rád kíváncsi, és miattad van itt, így félig már nyert ügyed van, semmi szükség arra, hogy álarc mögé bújj.

Rák napi horoszkóp

Eléggé kimerült vagy, és már alig várod a hétvégét, de a lazítás előtt még egy nagy adag munkát zúdítanak a nyakadba. Elsőre kétségbeejtőnek tűnhet a helyzet, de ha nem hagyod, hogy a pánik úrrá legyen rajtad, és megőrzöd az optimizmusodat, hamarabb túljuthatsz a nehézségeken, mint azt hinnéd.

Oroszlán napi horoszkóp

Lehet, hogy azt gondolod, neked már nem lehet újat mutatni, de ma erre éppen valaki olyan fog rácáfolni, akiről egyáltalán nem gondoltad volna, hogy képes meglepni téged. Tanulni soha nem szégyen, még akkor sem, ha egy nálad fiatalabbtól vagy kevésbé tapasztalttól teszed. A nyitott szellem az örök fiatalság kulcsa.

Szűz napi horoszkóp

Olyan helyzetben találhatod ma magadat, amelyben nem könnyű megőrizni a hidegvéredet, pedig mindenki tudja, hogy az a típus vagy, aki nem jön ki csak úgy a sodrából. Azonban, amikor a családodról van szó, akkor nem ismersz lehetetlent, és jajj annak, aki az utadba áll, amikor a szeretteidet véded.

Mérleg napi horoszkóp

Rosszul eshet valakinek a véleménye, még akkor is, ha a szíved mélyén te is tudod, hogy csak jót akart neked. Lehet, hogy egy érzékeny pontra tapintott, amivel te magad is elégedetlen vagy, ezért utasítod el zsigerből a kritikát.

A hibáinkkal szembenézni a legnehezebb dolog, de ez az egyetlen módja a fejlődésnek is.

Skorpió napi horoszkóp

Ha jól alakulnak a dolgok életed egy bizonyos területén, természetes, hogy szeretnél egy következő szintre ugrani, de nem biztos, hogy erre a környezeted is készen áll. Ha úgy gondolod, a változáshoz egyedül is elég erős vagy, és akár másokat is tudsz támogatni, amikor elbizonytalanodnak, akkor ne habozz cselekedni, de tartsd szem előtt, hogy a következő fokra rázós út vezet majd.

Nyilas napi horoszkóp

Bármennyire nehéz is lesz, egy fontos döntéssel kapcsolatban ma jobban teszed, ha nem a szívedre, hanem az eszedre hallgatsz, mert a kérdésnek hosszú távú következményei lesznek, és nem biztos, hogy a mostani lelkesedésed még hetekig, hónapokig vagy évekig kitart. Ha nem hiszel szilárdan az eredményben, a későbbiekben még csalódottságot érezhetsz, amiért most az érzelmeid vezettek.

Bak napi horoszkóp

Szeretnél segíteni egy jó barátodnak, aki hozzád fordult a problémájával, de ne érezd úgy, hogy helyette kell megoldanod a helyzetét. Segítő kezet nyújthatsz, de ha ő nem kapaszkodik bele, és magától nem tesz erőfeszítéseket, akkor nem fogod tudni helyette megoldani a problémát, és ezért nem is kell bűntudatot érezned.

Vízöntő napi horoszkóp

Szeretnél végre kicsit kimozdulni, és ehhez ma társaságot is találsz. Kellemes időt töltesz a barátaid körében, de nem biztos, hogy ez a kedvesed szemében is teljes sikert arat. Tisztázzátok a kérdést, tudd meg, mi bántja és keressetek megoldást a problémára. Ha nem szavaztok bizalmat egymásnak, és állandó megerősítésetekre van szükségetek, ez a kapcsolat gyorsan ki fog égni.

Halak napi horoszkóp

Belefáradsz abba, hogy egy számodra fontos embert vigasztalj a sorozatos rossz döntései miatt, és úgy döntesz, végre kezedbe veszed az irányítást. Lehet, hogy ez az illetőnek eleinte nem tetszik, és talán a kapcsolatotokat is próbára teszi, de itt van az ideje a kenyértörésnek: vagy a dolgokon kell változtatni, vagy ezt az energiarabló kapcsolatot kell lezárnotok.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást