Napi horoszkóp – 2020. március 12.

Napi horoszkóp – 2020. március 12.

Címlap / Napi horoszkóp / Napi horoszkóp – 2020. március 12.

Kos napi horoszkóp

Néha bölcsebb dolog hallgatni, és megtartani saját magadnak a véleményedet, még akkor is, ha nagyon kikívánkozik belőled, hogy rendesen kiossz valakit a butasága miatt. Ma jobban jársz, ha nem ártod magadat olyasmibe, ami nem a te dolgod, mert könnyen megütheted a bokádat.

Bika napi horoszkóp

Egy barátod a legjobb szándékkal ad ma tanácsot, de akarata ellenére többet árt vele, mint használ. A legjobb, amit tehetsz, ha ma csak a saját tapasztalataidra és megérzéseidre hallgatsz, mert egyedül ezek vezethetnek el a helyes megoldáshoz.

Ikrek napi horoszkóp

Megakad ma valakin a szemed, és akár fizikai vonzalomról, akár lelki rokonságról van szó, ellenállhatatlan vonzalmat érzel, hogy közelebb kerülj az illetőhöz. Légy óvatos, mert nem minden az, aminek elsőnek látszik, és a kapcsolatból szenvedélyes szerelem vagy élethosszig tartó barátság még éppúgy lehet, mint hatalmas csalódás.

Rák napi horoszkóp

Ha mindenkire rá lennének írva a külső szándékai, könnyű dolgunk lenne, de az emberek többnyire elrejtik a valódi motivációjukat. Meg kell találnod az egyensúlyt, mert az állandó bizalmatlanság és túlzott gyanakvás éppen úgy károdra lehet, mint a feltétel nélküli bizalom.

Oroszlán napi horoszkóp

Nem felelhetsz meg mindenkinek, és bár természetes, hogy a számodra legfontosabb emberek véleményére adsz, ha valami olyasmi miatt keltenek benned bűntudatot, ami a természeted része, és nem is szeretnél változtatni rajta, akkor lehet, hogy nem a viselkedéseden, hanem a barátaid körén kell változtatnod.

Szűz napi horoszkóp

Fontos dologban változhat meg a véleményed, és ezzel a környezetednek is meglepetést okozol. Ne hagyd azonban, hogy néhány kellemetlen pillanat miatt véka alá keljen rejtened a gondolataidat, nem szégyen másként hozzáállni valamihez. A bölcs ember képes változtatni a véleményén, hiszen ez a fejlődés feltétele.

Mérleg napi horoszkóp

Azt hiszed, végre sikerül magad mögött hagyni egy problémát, amikor rájössz, hogy egészen más állt a háttérben, mint azt eddig gondoltad.

Most már nem érdemes azon keseregni, mennyi energiát fektettél egy olyan megoldási tervbe, ami egyáltalán nem segített, inkább az új megoldáson kezdj el mielőbb gondolkodni.

Skorpió napi horoszkóp

Nem vagy ma kifejezetten jó passzban, irritál a környezeted és más emberek viselkedése, még az apró dolgok is felbosszantanak. Gondold végig, hogy valóban a külvilágban van-e a hiba, vagy saját magadra haragszol valamiért, és ezt vetíted ki a környezetedre.

Nyilas napi horoszkóp

Úgy érzed, bármennyire is próbálkozol, nem tudsz megfelelni valakinek, mert minél többet adsz, ő annál többet követel. A legjobb, ha nyíltan rákérdezel, mik az elvárásai veled kapcsolatban, és aztán eldöntöd, hogy képes vagy-e, és elsősorban, hogy akarsz-e ezeknek megfelelni.

Bak napi horoszkóp

Egy régi munkád gyümölcse végre beérni látszik, ami elégedettséggel tölt el, hiszen sok energiát fektettél a dologba, és már-már le is mondtál arról, hogy valaha hasznát látod a dolognak. Légy óvatos, mert lesznek, akik majd nem az erőfeszítéseidet, csak a sikereidet látják, és féltékenyek lehetnek rá.

Vízöntő napi horoszkóp

Különös emberekkel ismerkedsz ma meg, és ha nem is érzed úgy, hogy életre szóló barátságot kötnétek, a találkozás mindenképpen inspirálóan hat majd rád. Ha nem is kell mindenben lemásolnod mások sikeres életpályáját, tanulhatsz a történetükből, és a saját életutadra vetítheted annak a tanulságait.

Halak napi horoszkóp

Itt az ideje elengedni valakinek a kezét, aki eddig melletted állt és mindenben támogatott. A segítségére továbbra is számíthatsz majd, de fontos, hogy megtanulj a magad módján boldogulni, és erre a tanulásra ma remek alkalmad nyílik. Mindegy, milyen ijesztő is elsőre egy feladat, ha egyedül boldogulsz vele, az sokat segít az önbizalmadon.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást