Napi horoszkóp – 2020. január 17.

Napi horoszkóp – 2020. január 17.

Címlap / Napi horoszkóp / Napi horoszkóp – 2020. január 17.

Kos napi horoszkóp

Ma egy kritikus helyzetet csak a humorérzékeddel tudsz kedvezőre fordítani, ezzel viszont azonnal mindenkit megnyerhetsz magadnak. Ne feledd azonban, hogy a nevetés nem egyenlő azzal, hogy nem veszed komolyan a problémát, és bár nem kell mindenkit halálra rémíteni, a nevetés közben is keresned kell a megoldást.

Bika napi horoszkóp

Ha úgy érzed, nem arra haladnak a dolgok, amerre te szeretnéd, akkor ideje kézbe venni az irányítást. Ne hagyd, hogy a sors sodorjon, urald te a helyzetedet, ha a sarkadra állsz, ebben most semmi nem akadályozhat meg. Legyél határozott, és ne engedd, hogy mások beszéljenek a nevedben, így minden úgy alakulhat, ahogyan te szeretnéd.

Ikrek napi horoszkóp

Néha a legjobb befogni a füledet, és nem meghallani, amit mások mondanak. Ne adj hitelt a rossz indulatú pletykáknak, mert ha ma belemész egy ilyen beszélgetésbe, holnap már te lehetsz a tárgya. Tartsd magad távol a rosszindulatú emberektől, így nem kell attól tartanod, hogy az energiájuk rád is negatívan hat.

Rák napi horoszkóp

Figyelj ma az érzelmi rezdülésekre, mert van körülötted valaki, aki többet érez irántad, mint te iránta. Ha nem akarod megbántani, udvariaskodás helyett finoman, de határozottan utasítsd el, különben hamis reményt kelthetsz benne, és később nem csak őt sebzed majd meg, de a bűntudat téged is gyötörni fog.

Oroszlán napi horoszkóp

Találkozol ma valakivel, aki szinte olvas a gondolataidban, és úgy érzed, tényleg megérti minden gondolatodat. Az ismeretségből akár szerelem is lehet, de légy óvatos, ahogy az ellentétek vonzzák egymást, úgy a hasonló gondolkodás egy idő után unalmassá válhat. Lehet, hogy érdemesebb lesz az illetőt barátként számon tartani.

Szűz napi horoszkóp

Nehéz úgy rendet tartani magad körül, és a gondolataid között, hogyha valaki a környezetedben a káoszon munkálkodik. Koncentrálj elsősorban a belső békéd megőrzésére, és ha ez megvan, a környezetedet is kordában tudod tartani. A rendszerezettséged és nyugalmad idővel erősebbnek bizonyul majd, mint a rendbontó, aki folyton megzavarja a köreidet.

Mérleg napi horoszkóp

A hét végére alaposan kifáraszt a munka, de még mindig nincs itt a pihenés ideje. Tarts ki, és ha az segíti az előrelépésedet vagy fejlődésedet, vállalj ma el egy felkínálkozó plusz munkát. A befektetett energia meg fogja hozni a gyümölcsét, és erre az előrelépésre most sokkal nagyobb szükséged van, mint egy jó alvásra – még akkor is, ha úgy érzed, hogy most már az is időszerű lenne.

Skorpió napi horoszkóp

Egy vitában ma úgy érezheted, mintha hegynek fölfelé bicikliznél. Minden apró eredményért alaposan meg kell dolgoznod, azonban apránként meggyőzheted a másikat az igazadról, és ha kitartó vagy, akkor idővel elérheted a céljaidat, és bárkit magad mellé állíthatsz.

Nyilas napi horoszkóp

Nyűgösen ébredsz, és talán az egészségedet sem érzed a legjobb formában, de valószínűbb, hogy a lelkedet nyomja egy teher, és ez vetítődik rá a közérzetedre. Ha bűntudatod van valami miatt, akkor segít, ha kimondod, és beszélsz azzal, aki miatt kellemetlenül érzed magad. Csak az első mondat lesz nehéz, az után már minden szó megváltás.

Bak napi horoszkóp

Ne hagyd, hogy olyan emberek befolyásoljanak, akik csak akkor állnak melletted, amikor minden rendben van, és a nehéz helyzetekben nem lehet rájuk számítani. Valószínűleg most is csak azért akarnak egy bizonyos döntés felé terelni, mert az önös érdekeiket keresik. Ha a magad belátása szerint döntesz, nem érhet csalódás.

Vízöntő napi horoszkóp

Készülj fel arra, hogy ma valaki számon fogja rajtad kérni egy döntésed következményeit. A beszélgetés talán nem lesz kellemes, de segít, hogy biztos vagy benne, helyes döntést hoztál, még akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik annyira. Maradj higgadt, és igyekezz minél rövidebbre zárni a vitát, de ne hagyj kétséget afelől, hogy biztos vagy a dolgodban.

Halak napi horoszkóp

Ne figyelj ma a negatív hangokra, fordulj a fény felé, és ne hagyd, hogy bárki elbizonytalanítson. Koncentrálj a céljaidra és zárd ki a kétkedőket, így könnyebben megtalálhatod azt az utat, ami segít elérni a vágyaidat. A munkahelyeden konfliktusok adódhatnak, ezekbe most ne menj bele, ha kikerülöd a nyílt vitát, a dolgok maguktól elrendeződnek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást