Napi horoszkóp – 2020. február 1.

Napi horoszkóp – 2020. február 1.

Címlap / Napi horoszkóp / Napi horoszkóp – 2020. február 1.

Kos napi horoszkóp

Egy fontos kérdésben ma melléd szegődik a szerencse, és megúszhatsz valami olyasmit, amire nem készültél fel kellőképpen. Örülj a fordulatnak, de legközelebb ne erre alapozz, mert koránt sem biztos, hogy máskor is ilyen kedvezően alakulnak majd a dolgok.

Bika napi horoszkóp

A szeretteid körében töltöd a szombatot, de egy konfliktus beárnyékolhatja a békés együttlétet. Nem érdemes elkerülni a vitát, mert csak lappangó feszültséghez vezet, de tarts szem előtt, hogy a probléma talán mélyebben gyökerezik, mint ami körül most kipattant. Próbáld meg a valódi okokat orvosolni.

Ikrek napi horoszkóp

Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de nem mindig a legizgalmasabb. Ha ma van rá lehetőséged, térj le a megszokott ösvényről, vágj bele valami új kalandba, próbálj ki valami új tapasztalatot. A legjobb, ha ezt meg is tudod osztani valakivel.

Rák napi horoszkóp

Egész nap egy dal vagy egy vers jár a fejedben, de talán csak délutánra jössz rá, milyen üzenetet is hordoznak a sorok a mostani helyzetedre vonatkozóan. Figyelj oda a tudatalattid üzenetére, mert ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor jó eséllyel azt fogod kapni, amire valóban szükséged van, és nem azt, amit mások erőltetnének rád.

Oroszlán napi horoszkóp

Ideje eltakarítani néhány dolgot, ami a múltadból itt ragadva szennyezi a lelkedet. Nem léphetsz tovább úgy új célok felé, hogy magaddal cipeled az előítéleteidet vagy a félelmeidet. Ma egy olyan szituációba kerülhetsz, ahol valamelyik korábbi negatív élményed megakadályozhatja, hogy helyesen dönts. Ha felismered a helyzetet, leküzdheted ezt a korlátot.

Szűz napi horoszkóp

Ha bizonytalan vagy a szerelmi életed területén, most ne másoktól várd a segítséget, csak a párod az, akivel érdemes erről őszintén beszélni.

Senki más nem fogja azt mondani, amit hallani akarsz, de a problémáitokat sem tudja senki más megoldani.

Mérleg napi horoszkóp

Ha már ráléptél egy útra, el kell fogadnod, hogy a másik lehetőségei egyre távolabb kerülnek. Amíg ezen sem érted el a célodat, természetes, ha elhagyatottnak érzed magad, de ha visszafordulsz, csak a kiinduláshoz érsz el, ahol semmi nem vár. Ha egyenesen tovább haladsz, a cél minden korábbi sérelmet feledtet.

Skorpió napi horoszkóp

Minél tovább görgetsz magad előtt egy problémát, annál több további teher rakódik rá, ráadásul a végén már nem is látod tőle magad előtt az utat. A legjobb, ha ma egy pillanatra megállsz, és ahelyett, hogy minden erődet felemésztve haladnál tovább, végiggondolod, hogy háríthatod el ezt az akadályt, hogy a további utad már zökkenőmentes legyen.

Nyilas napi horoszkóp

Szeretnél lezárni egy szerelmi ügyet, amiből úgy érzed, több veszteség, mint nyereség származott, de az utolsó pillanatban a szálak mindig tovább szövődnek. Neked kell eldöntened, mennyit ér meg neked a másik, de talán bölcsebb, ha az előtt kiszállsz, hogy komolyabb sérüléseket szenvednél.

Bak napi horoszkóp

Ha rossz a kedved, vagy valami bánt, akkor a legjobb, amit ma tehetsz, hogy alkotásba vagy munkába éled ki a negatív energiáidat. A kellemetlen érzést így valami hasznossá alakíthatod, a felszabaduló érzelmek pedig nem csak megtérülnek majd, de estére a lelked is megkönnyebbül, és végre kialudhatod magadat – már nagyon szükséged van rá.

Vízöntő napi horoszkóp

A hétvége első napja végre helyre billent sok olyan dolgot, ami eddig aggodalommal töltött el. Ha kapcsolatban élsz, használjátok ki az időt egy kis romantikázásra, utazzatok el valahova, vagy csak szervezzetek közös programot, mindkettőtöknek jól fog esni a közös élmény.

Halak napi horoszkóp

Lustálkodással telik a szombat, de ennyi ki is jár neked. Bűntudat helyett inkább élvezd egy kicsit az életet, és édesítsd meg a pihenést, vegyél egy forró fürdőt, vagy egyél egy szelet finom süteményt, és tedd most félre a hétköznapi gondokat. Feltöltődve mindent más színben látsz majd.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást