Napi horoszkóp

Ma végre valamivel felhagysz: Napi horoszkóp – 2020. augusztus 9.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos napi horoszkóp

Igyekszel feltöltődni a hétvége alatt, és talán eszedbe sem jut, hogy valakinek mennyire szüksége van most a közelségedre. Csak azért, mert nem tolakodó, és nem követel, még ne felejtsd el a hozzád tartozókat, az együtt töltött percek téged is feltöltenek majd.

Bika napi horoszkóp

Nem biztos, hogy a mai nap ideális nagy döntések meghozatalára, főleg, ha egy kicsit kábának, fáradékonynak érzed magadat. Ha teheted, aludj inkább egyet a fontos kérdésekre, mintsem olyan döntést hozz, amit később megbánsz.

Ikrek napi horoszkóp

Egy régi szokásodat hagyhatod ma fel, és hirtelen ötlettől vezérelve egy új utat választasz. Ez később mindenképpen jó döntésnek bizonyul, mert még ha vissza is térsz a rutinodhoz, értékes tapasztalatokat szerezhetsz.

Rák napi horoszkóp

Most nem az óvatos tapogatózások ideje van itt, ha gyorsan akarsz cselekedni, egyenesnek kell lenned, és azt kell kimondanod, amit gondolsz. Az egyenes beszédért egyenes választ is kapsz, és ezzel sok fölösleges kört spórolhattok meg.

Oroszlán napi horoszkóp

Vigyázz azzal, amit csak a szemed kíván, mert ha egyszer már megszereztél valamit, meg kell fizetned az árát, akkor is, ha később rájössz, hogy nem lett volna szükséged a dologra, és az előnyeit soha nem fogod érezni. Gondold meg, miért szállsz harcba.

Szűz napi horoszkóp

Ne okozzon neked fejfájást mások problémája, inkább tanulj meg nemet mondani. Persze, szép dolog, ha segítőkész vagy, de vigyázz, mert ezzel sokan visszaélhetnek, és hamarabb elkezdenek kihasználni, mint hogy egyáltalán belegondolnál a dologba.

Ha a többi csillagjegy is érdekel, lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást