Életmód / Ezotéria

Nagy karácsonyi horoszkóp – Hogyan telnek az ünnepek?

Azt nem tudjuk, hogy milyen meglepetésre számíthatsz a masni alatt, arról viszont árulkodnak a csillagok, hogy hogyan alakul az ünnepi hangulatod. Te milyen karácsonyt tervezel idén? A csillagok támogatják a terveidet, vagy lehet, hogy minden éppen az ellenkezője lesz annak, amit elképzeltél az ünnepekre?

Kos

Békés, nyugodt ünnepeket szeretnél, ahol minden pontosan úgy alakul, mint az összes többi évben, idén azonban történhet valami, ami felrúgja a hagyományokat, és lehet, hogy több váratlan eseményben is részed lesz.

Ne tiltakozz ellene, sodródj az árral, helyezd figyelmedet a jó dolgokra, és a boldogság ezen a karácsonyon is megtalál majd.

Bika

Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne, és ebbe nagyon sok energiát is fektetsz.

Ne feledd azonban, hogy a szeretteidnek a legnagyobb örömöt a velük töltött idővel okozod, és magadat is meglepheted egy kis én-idővel.

Lehet, hogy történik valami, ami nem illik bele az idillbe, de ha túl tudtok lépni azon, hogy odaégett a hal vagy elromlott az izzósor, szép és meghitt karácsonyotok lehet.

Ikrek

Van valami, ami nagyon zavar most, háborog a lelked és nehezen tudsz elengedni egy indulatot.

A szeretteid melletted állnak, a többi már csak rajtad múlik.

Ne feledd, hogy ha magaddal viszed a munkahelyi, vagy mások által okozott feszültséget, azzal csak magadat és a szeretteidet bünteted, de ha el tudod engedni, békés napok várnak.

Rák

Nagy meglepetésekkel készülsz, de arra nem számítasz, hogy valaki egy még nagyobb dologgal lep meg.

Nem biztos, hogy a fa alá kerül az ajándék, lehet, hogy egy jó hír vagy egy váratlan látogató lesz az, aki idén bearanyozza a karácsonyodat.

Olvastad már?  Milyen a falad karácsonykor? Stílusos dekor ötletek

Az azonban biztos, hogy az ünnepek idén sokkal többet tartogatnak, mint ahogyan azt előre gondolod.

Oroszlán

Az idei karácsonyt szeretnéd egy kis befelé fordulásra, elmélkedésre használni, ami némileg szokatlan tőled, és meg is lepheti a környezetedet.

De ha elfogadóak és teret adnak neked, akkor az ünnepek második felét már a jól megszokott formádban fogod tölteni, és ismét te leszel a társaság lelke.

Szűz

Imádod a karácsonyt, de az ideit szokatlanul nagy lelkesedéssel várod.

Lehet, hogy egy különleges évforduló, egy kivételes ajándék, vagy egy olyan családtag miatt, aki tavaly még nem volt veletek.

Arra azért figyelj, hogy ne hajtsd túl magadat, ne vállalj túl sok mindent, mert a nagy készülődésben éppen az örömből, a pihenésből, a családdal töltött időből maradhatsz ki.

Mérleg

Ezen a karácsonyon úgy érezheted, ha egyszerre két helyen tudnál lenni, sem lenne elég.

Sokakkal szeretnél találkozni, és lehet, hogy utazni is fogsz, az állandó mozgás pedig kimeríthet.

Ha nem is tudsz sokat pihenni ezen a karácsonyon, arra próbálj meg odafigyelni, hogy mindig megéld a pillanatot, élvezd ki azok társaságát, akikkel éppen vagy, és ne azon aggódj, hogy mi lesz egy óra múlva.

Skorpió

Vegyes érzelmekkel várod a karácsonyt, mert valaki miatt nem sikerül megtalálnod a belső békédet.

A karácsony a megbocsájtás időszaka is, de ne feledd, hogy a magad nyugalmáért is felelősséggel tartozol.

Lehet, hogy ez lesz az az ünnep, amikor ideje elengedned a haragot, ugyanakkor meghúznod az egészséges határokat.

Nyilas

Ezen a karácsonyon nem a külsőségekkel, hanem a belső békéddel kell foglalkoznod.

Olvastad már?  5+1 tipp, amivel rengeteg kalóriát meg tudsz spórolni karácsonykor

Próbálj rendet tenni a lelkedben, kisöpörni a negatív energiákat, és szembenézni azokkal a félelmekkel, amiket régóta cipelsz magaddal.

Az ünnepi energiák és a csillagok állása is kedvez most ehhez, így ha sikerül belül rendet raknod, az ünnepek végére új emberként, energiával telve várhatod az új évet.

Bak

Ezt a karácsonyt most leginkább azok teszik széppé, akik körülötted vannak, akikre az év többi részében is számíthattál.

Nem érdekelnek most az ajándékok és a pénzügyek sem, de annál nagyobb örömet okoz a karácsonyi fények látványa, néha egészen elérzékenyülhetsz egy gyertyaláng mellett, és minden percet a szeretteiddel szeretnél tölteni – szerencsére erre minden lehetőséged meg is lesz.

Vízöntő

Van néhány dolog, ami aggaszt most, de ha ezeket sikerül elengedned, és mindig csak a jelenre koncentrálnod, akkor téged is megtalál majd az ünnepi hangulat.

Ne ragaszkodj túlságosan az elképzeléseidhez, legyél rugalmas és akkor a kisebb zökkenők fölött is könnyedé átlépsz majd.

A karácsonyi boldogság elérésében idén egy bizonyos személy nagyon sokat segít majd neked, az ő társasága mindennél többet ér az ünnepek alatt is.

Halak

Lehet, hogy az idei karácsony csendesebben alakul, mint amilyennek eredetileg tervezted, de végül ezt nem is bánod majd.

Nehéz év van mögötted, ezért jót fog most tenni egy kis pihenés.

Ahelyett, hogy végig a konyhában talpalsz, találj időt egy kis wellnessre, akár a saját fürdőszobádban: fontos, hogy a szeretteiddel legyél, de legalább ekkora szükséged van most egy kis önmagadra fordított időre is.