Nagy féléves horoszkóp 2021 – Ilyen lesz az éved második fele

Nagy féléves horoszkóp 2021 – Ilyen lesz az éved második fele

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy féléves horoszkóp 2021 – Ilyen lesz az éved második fele / 2. oldal

Mérleg – Lenyűgözve

Tudod magadról, hogy kellemes személyiséged általában leveszi a környezeted a lábáról, de ezen a nyáron tényleg mindenki a kezedből fog enni. Erős leszel és magabiztos, ez pedig vonzani fogja köréd az embereket. Élvezd ki a napos időszakot, maradj bizakodó és az ősz is sikeres lesz majd. 

Skorpió – Kifejezően

Ezen a nyáron értékes leckékkel gazdagodsz és végre eljön az idő, hogy megtanulod, hogyan fejezd ki az érzéseidet. Sok változás van kilátásban az év második felében, ezért különösen fontos, hogy megértsd és meg is éld az érzelmeket ahelyett, hogy misztikus személyiséged mögé rejtenéd őket. 

plqml/unsplash.com

Nyilas – Rejtélyes

Idei nyarad olyan lesz, mintha egy szempillantás alatt elröppent volna, mire feleszmélsz, már itt lesz az ősz.

Ennek ellenére nem fogsz elcsüggedni, hanem felveszed az események ritmusát és megpróbálod kihozni a maximumot az év hátralevő részéből.

Bak – Erőtől duzzadó

Ez a nyár tökéletes alkalom lesz arra, hogy a következő célodra, előléptetésedre vagy projektedre összpontosíts, amit már egy ideje dédelgetsz magadban. Őszre beérhet kemény munkád gyümölcse, ha a meleg hónapok alatt is rajta tartod a szemed a célon.

Vízöntő – Filozofikus, elmélyült

Nyáron lehetnek furcsa gondolataid, mikor szinte az egész világot megkérdőjelezed magad körül. Őszre ezek a kusza érzések letisztulnak és tisztán látod majd, hogy mi a fontos és mi tesz igazán boldoggá.  

Halak – Álmodozó

Az idei nyár a pihenésről, visszaemlékezésről és az élet csendes élvezetéről fog szólni. Az álmodozás időszaka ősszel véget ér majd, de a stresszes helyzetekben is erőt tudsz majd meríteni a meleg hónapok nyugodt emlékeiből. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást