Nagy féléves horoszkóp 2021 – Ilyen lesz az éved második fele

Nagy féléves horoszkóp 2021 – Ilyen lesz az éved második fele

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy féléves horoszkóp 2021 – Ilyen lesz az éved második fele

Kos – Izgalommal telve

Az idei nyáron kihasználod a lehetőségeket és nem félsz belevágni új dolgokba. Ez lehet egy merész, vagány frizura, vagy ejtőernyőzés, a lényeg hogy most semmire nem fogsz nemet mondani. Ősszel kicsit lecseng a kalandvágy, de még akkor is elég bevállalós leszel. 

Bika – Békés nyugalomban

A nyarad azzal fog elmenni, hogy megpróbálod visszaállítania harmóniát az életedben, ami most egy kicsit letért a pályájáról. Őszre ez sikerülni is fog és rátalálsz az tökéletes egyensúlyra a munka, a pihenés és a szórakozás között. 

Ikrek – Vad szabadsággal

Az óvatosságot nyáron sutba dobod és végre megengeded magadnak, hogy felhőtlenül jól érezd magad és élvezd az életet. Ez az energiád őszre is kitart és a környezeted is arra fogod inspirálni, hogy engedjék el magukat. 

Rák – Lelkiismeretesen, kötelességtudóan

Törődő személyiséged nyáron is előjön, a családod, a barátaid és még a kollégáid is számítani fognak rád akár tanáccsal látod el őket, akár csak meghallgatod a gondjaikat. Kedves tőled, hogy így számíthatnak rád, de ügyelj arra, hogy ősszel azért magadra is fordíts figyelmet.

Oroszlán – Fényesen ragyogva

A körülmények ellenére a te nyarad tele lesz napfénnyel és csillogással. Lehet, hogy nem a tengerparton, csak a Balaton vagy egy medence mellett, de ragyogni fogsz, mint a víztükör. Ez a pozitív rezgés ősszel is kitart, mert belőled jön. 

Szűz – Tetterősen, ambícióval telve

Meglehetősen aktív nyarad lesz, minden lehetőséget megragadsz arra, hogy kimozdulj és jól érezd magad. Ehhez nem is kell feltétlenül elutaznod, itthon is lehetnek klassz terveid. Ebből a pozitivitásból próbálj meg átmenteni egy kicsit az őszi, borongós napokra is.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást