Otthon / Szórakozás

Mutasd a gardróbod, megmondom ki vagy – így árulkodik a ruhatárad a személyiségedről

Mutasd a gardróbod, megmondom ki vagy – így árulkodik a ruhatárad a személyiségedről

Az öltözködési stílusod tükrözi a személyiségedet, éppen ezért nem árt néha tudatosan is végiggondolni, melyek azok a ruhadarabok, amelyeket tényleg szívesen hordasz. Az közudott, hogy a sötét színek gyakran utalnak rosszkedvre, de mi a helyzet az egyes ruhatípusokkal? Görgess tovább, és megtudod!

Melyek a kedvenceid?

Ha ruhatárad minden egyes darabját a szoba közepére ömlesztenéd, vajon ki tudnád választani a kedvenceidet? Ha végiggondolod, nem is olyan egyszerű a dolog, mint amilyennek elsőre tűnik. Érdemes mégis megtenned ezt a lépést, könnyen előfordulhat ugyanis, hogy rájössz, a ruháid egy részét igazából nem is szereted annyira.

Ebben az esetben a legjobb – persze, ha nem okoz gondot számodra egy esetleges gardróbfrissítés –, ha könyörtelenül megszabadulsz a közömbös vagy nem tetsző daraboktól. Jó támpont lehet ebben, ha végiggondolod, melyik az a holmi, amit az utóbbi egy-két évben egyáltalán nem is vettél fel, és tulajdonképpen csak a helyet foglalja.

Ha a fölöslegtől megszabadulsz, könnyebb lesz kiválasztani, hogy melyek azok a darabok, amelyeket valóban szívesen viselsz.

 

Garbó

Bár a téli zimankóban hasznos lehet a magas nyakú felső, könnyű belátni, hogy akinek a garbó a kedvenc ruhadarabja, nagy valószínűséggel zárkózott, nehezen nyíló személyiség.

Ha azon kapod magad, hogy felhalmoztál egy csomó garbót, és ezekben érzed legjobban magad, nézz a dolgok mélyére, tegyél egy nagy lépést az önismeret után, és próbáld meg megfejteni, mi az oka az életedben, hogy nyakig textilben érzed magad igazán komfortosan.

 

Miniszoknya

Miniszoknyát kevesen hordanak teljes magabiztossággal, viselését általában bizonyos testalkati adottságokhoz, sőt, korhoz is „kötik”, és persze olyan is van, hogy valaki elvből nem vesz fel rövidet, hiszen túlzott magamutogatásnak érzi.

Természetesen a minivel semmi probléma nincs, és téged is arra biztatunk, bátran viseld, ha komfortosan érzed magad benne.

Ha pedig így van, akkor nagy valószínűséggel bátor, az újdonságokra és a kihívásokra nyitott személyiség vagy, aki általában jól érzi magát a bőrében, és ezt nem fél felvállalni.

 

Magassarkú

Bár legalább egy pár magassarkú cipője minden nőnek van, sokan csak bizonyos alkalmakkor bújnak bele, és akkor sem érzik magukat benne túl magabiztosan, míg mások azt tartják elképzelhetetlennek, hogy valaha is laposban járjanak.

Neked milyen a viszonyod a magassarkú(i)ddal?

Ha több pár is sorakozik a cipős szekrény polcán, és szinte mindennap használatban vannak, az arra utal, hogy az élet szépségeit kiélvező, szenvedélyes, impulzív személyiség vagy, aki imádja minden téren a felszínre juttatni nőiességét.

 

Farmernadrág

A farmernadrág is alapdarab egy átlagos nő ruhatárában, ám a mennyisége már a személyiségre nézve is árulkodó lehet.

Ha szekrényedben szinte csak farmert látni, és a mindennapokban legszívesebben ezt a kényelmes és praktikus ruhadarabot veszed fel, az arra enged következtetni, hogy nyugodt, megfontolt személyiség vagy, aki igyekszik mindig a realitás talaján maradni.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást