Tanulj belőle! 4 ok, amiért ugyanazzal a problémával találkozol újra és újra

Tanulj belőle! 4 ok, amiért ugyanazzal a problémával találkozol újra és újra

Címlap / Életmód / Lélek / Tanulj belőle! 4 ok, amiért ugyanazzal a problémával találkozol újra és újra / 2. oldal

Nem vontad le a következtetéseket

Talán úgy érzed, túlságosan is spirituális ez a megközelítés, de ha materiálisan állsz a kérdéshez, akkor is igaz, hogy amíg nem vonod le a konzekvenciákat, addig nem igazán tudsz tanulni egy adott helyzetből.

Az ezotéria hívői úgy gondolkoznak, hogy addig kapod meg újra és újra ugyanazt az élethelyzetet, amíg szembe nem nézel a gyengeségeiddel, meg nem tanulod azt, amit meg kell tanulnod belőle.

Ha ez megtörténik, azzal rálépsz a saját utadra, és így már nem kell attól tartanod, hogy valaha újra megtörténik veled ugyanaz a rossz dolog. Egyszerűen már nem fogod bevonzani, mert megtanultad kezelni.

Ezt tartogatja a karma

Egy másik, ugyancsak spirituális megközelítés a karma kérdésköre.

A karma szerint mindig azt kapjuk vissza, amit adunk, és amíg ki nem egyenlítődik a mérce, addig ez így is marad. Nem csupán a jó dolgok találnak vissza hozzánk, hanem bizony a rosszak is – a lehető legváltozatosabb formában.

Amikor ezt felismered és elfogadod, akkor automatikusan változtatni fogsz a hozzáállásodon és a viselkedéseden, mégpedig pozitív irányba.

Ekkor pedig magától értetődő lesz – legalábbis a karma törvényei alapján –, hogy veled is csak hasonlóan jó dolgok fognak történni. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást