Stílus

A csillagjegyed elárulja, mi a kedvenc ételed! Magadra ismersz?

Nyilas

Ha ételekről van szó, akkor a mottód: a változatosság gyönyörködtet. Odáig vagy a gyönyörűségtől, ha nem ugyanazt az ízt kell érezned egy egész fogáson át, mert bármennyire ízlik is, néhány falat után már valami újabbat akarsz.

Egy sushi tál, amelyen megannyi apró falatban többféle, tökéletes harmóniába rendezett ízorgia vár, számodra ideális ebéd vagy vacsora lehet.

Bak

Nem zárkózol el semmitől, de ha nem muszáj, inkább nem kísérletezel, és a hagyományos ízeknél maradsz – ha ehetsz olyat is, amit már jól ismersz, nem fogod az ismeretlen fogást választani.

Mivel a családi étkezések fontosak a számodra, és a finom ízeket is az otthonnal, az emlékekkel kötöd össze, a kedvenc ételed valószínűleg valami olyasmi, amit az anyukád vagy a nagymamád különleges alkalmakkor készített, például egy adag házi töltött káposzta.

Vízöntő

Kifinomult ízlésed van, az egyszerű, de nagy odafigyeléssel elkészített fogásokat szereted, amelyek nem valamilyen erőteljes fűszerezéssel vagy látványtrükkel próbálnak megnyerni, hanem azzal, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a jó alapanyagokból.

Így például egy frissen tálalt rozé kacsamell egyszerűségével és eleganciájával biztosan mindig utat talál a gyomrodon keresztül a szívedhez is.

Halak

Mozgékony és mindig aktív vagy, így nem szereted azokat az ételeket, amelyek elnehezítenek, ugyanakkor fontos számodra, hogy sok energiát nyerj a fogásokból.

Mivel a krémes, lágy állagú dolgokat különösen szereted, így például egy adag főzelék nálad mindig nyerő választás lehet.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást