Stílus

A csillagjegyed elárulja, mi a kedvenc ételed! Magadra ismersz?

Oroszlán

Oroszlánként azt szereted, ha az ételed is méltó kivételes személyiségedhez, így ha teheted, az exkluzív, különleges és drága fogásokat részesíted előnyben.

Ugyanakkor éhen maradni sem szeretsz, akkor vagy elégedett, ha az ételed tápanyagban, fehérjében gazdag, így például a lazac finom és értékes húsa mindig nyerő választás nálad.

Szűz

Szereted a lágyságot, a boldogsághormonokat felszabadító ízeket és az édeset, így nálad egy tábla finom, jó minőségű tejcsokoládé szinte biztosan nyerő választás, és bár az önuralom gyakorlása nem jelent gondot számodra, néha mégis akár egy étkezést is kiváltasz az édességgel. Persze, te is tudod, hogy ez nem túl bölcs megoldás, de nehezen mondasz nemet a kedvencedre.

Mérleg

Mérlegként az számodra a legfontosabb, hogy az ételed is egyensúlyban legyen mind az ízek, mint az egészség szempontjából. Szereted élvezni az életet, ezért nem éred be unalmas ízekkel, de abba sem törődsz bele, hogy a finomságok az egészséged rovására menjenek.

Egy finom, kiegyensúlyozott saláta, amiben vannak friss zöldségek, ropogós magvak és valamilyen izgalmas, krémes mártás is, nálad mindig nyerő választás.

Skorpió

Klasszikus ízek, pikáns aromák – ez az, amit te igazán szeretsz! Csípős természetedhez a csípős ízek állnak a legközelebb, ugyanakkor nem szereted, ha valami nagyon eltelít, inkább egy gazdag húslevest választasz, amibe egy adag igazán csípős pirospaprika is kerül. Ha mások már könnyezve prüszkölnek tőle, te akkor szereted a legjobban a fogást!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást