Mitől lesz igazán szerelmes egy férfi? Így alakul ki a kötődés köztetek

Mitől lesz igazán szerelmes egy férfi? Így alakul ki a kötődés köztetek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mitől lesz igazán szerelmes egy férfi? Így alakul ki a kötődés köztetek / 2. oldal

3. A csillogás utáni vágy

Magabiztosnak tűnik, de lehet mégsem az. A férfiaknak is szükségük van arra, hogy tiszteljék és értékeljék őt. Amikor vele vagy növeled az önmegbecsülését mind belsőleg, mind a többiek szemében, és így hozzád akar tartozni. Íme azok a dolgok, melyek által még többre fog téged értékelni és beléd szeret.

Derítsd jókedvre. Nevess, amikor egyikőtök elveszti az egyensúlyát. Nézettek vígjátékokat. Mozduljatok ki amikor nyűgös. Ha könnyedén veszed a dolgokat, még a stresszes időszakban is, nélkülözhetetlenné válsz a számára.

Légy a társaság középpontja. A pasik jól üzletelnek és a sportokban is kiválóak, de idétlenné válnak amikor szocializálódniuk kell. Vedd át a vezetést és bűvöld el az embereket, akikkel találkoztok és hidd el még inkább hálás lesz, hogy az övé vagy. Lehet, hogy a végén örvendeni fog az újonnan szerzett barátoknak.

Játszatok fejtörőket. Az olyan aktivitások, melyek mentális igénybevételt követelnek, mint a játék a betűkkel, a puzzle és a sakk, szenvedélyt válthat ki belőle. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ha bebizonyítod probléma megoldó képességeidet, tudat alatt megmutatod, hogy te egy kívánatos választás vagy, hogy tovább vigye génjeit.

Viselkedj úgy, mintha te lennél a főnyeremény. Ha más emberek szemén keresztül tekint rád, eszébe jut milyen különleges vagy. Hívd meg egy olyan eseményre, ahol tündökölsz (legyen szó karaokéról vagy sportról), esetleg engedd, hogy melléd üljön, mert a bárnál lévő férfi túl közel ült hozzád.

4. A kényelem utáni vágyódás

A szerelembe esés nem más, mint a ragaszkodás kialakítása, egy olyan folyamat, amikor oxitocin önti el az agyat. Te is beindíthatod ezt a szerelem hormont, ha érezteted vele, hogy ti ketten összeilletek. Ha kényelmesen érzi magát veled, többé már nem agyal a kapcsolatotokon, egyszerűen csak élvezi azt és belép a szerelem mezejére. Tehát fogadd meg ezeket a tanácsokat.

Csinosítsd magad előtte. Ha a szeme láttára készülődsz, intimitás érzetét idézed elő benne, hiszen ez egy olyan dolog, amit a többi pasi nem láthat. Tégy úgy akár egy istennő: púderezz vagy vidd fel a szájfényt.

Főzzetek együtt. A férfiakban növekszik az oxitocin szint, ha ételek veszik körül. Minél gyakrabban készítitek együtt a vacsorát, annál inkább hozzád fogja társítani azokat a jó érzéseket, melyeket evéskor érez.

Tégy a kedvére. Amikor élelmiszert vásárolsz, válaszd az ő kedvenc márkáit. Így tudat alatt is otthon érzi majd magát nálad. Aludj vele. Szundíts a vállán, így látni fog milyen vagy teljesen kikapcsolódott állapotban.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást