Életmód / Lélek / Stílus / Test

Mitől annyira nőiesek egyes hölgyek? Ők tudják ezt a 7 titkot

Mitől annyira nőiesek egyes hölgyek? Ők tudják ezt a 7 titkot

Ugyanakkor a nőkön hatalmas nyomás van, hogy sokáig gyönyörűek maradjanak, függetlenül attól, hány évesek. A jó hír, hogy ez a nőiesség mindenkiben ott van, a rossz viszont az, hogy a nőiessé válás egyfajta folyamat és lépésről lépésre végig kell járni a siker érdekében. 

Ahhoz, hogy igazán nőies lehess, meg kell értened sőt, szeretned, élvezned személyiséged lágyabb, finomabb, táplálóbb, örömtelibb oldalát – éppen ezért van az, hogy sokan az anyává válásnak köszönhetően érzik úgy, hogy kiteljesednek.

Ekkor engedik meg maguknak, hogy időnként érzelmileg is kicsit „elgyengüljenek”, többet szeressenek, törődjenek másokkal. Ugyanakkor messze nem kötelező mindenkinek anyának lennie ahhoz, hogy felébressze a benne rejlő nőiességet.

Viszont az öntudatossághoz nem árt, ha az alábbi titkokat te is közelebbről ismered. Nézzük, mit tudnak az igazán feminin nők!

1/7 A benső szépségükre koncentrálnak

Egy nő megnyerő kisugárzása által képes szavak és különösebb külső adottságok nélkül is bevonzani a figyelmet és csodálatot. Nem számít, hogy éppen hány éves vagy, mert minden kornak megvan a maga szépsége – és persze minden életkorban keresnek vonzó partnereket az emberek. A belső fényed növelését előtérbe kell helyezned, hiszen csak ezen keresztül tud átragyogni az igazi nőiesség.

De mi kell ehhez? Célok kitűzése, a szeretni adás képessége, az (ön)elfogadás, a magaddal és másokkal való törődni tudás.

2/7 Lelassulnak

Amikor a nőies energiáid kerülnek előtérbe, akkor észrevehetően lelassulsz. Megszáll egyfajta nyugodt magabiztosság, harmónia, nem sietsz sehova. Ezt a harmóniát azonban valószínűleg észre se veszed akkor, ha állandóan rohansz, folyton elfoglaltságot keresel magadnak.

Persze, a feladatokat meg kell csinálni, a célok el kell érni, de a mindennapos szélmalomharc nem hozza meg azt a belső béke érzését, ami által igazán nőies lehetne a kisugárzásod.

Sőt, ennek éppen ellenkezőjét hozza el… Ahelyett, hogy mindig valamit keresnél, valamivel lefoglalnád magadat, törekedj rá, hogy legyen lehetőséged megismerni önmagadat és időnként kicsit befelé fordulj – ez automatikusan nyugodtan lassulással jár.

Jason Yoder/unsplash.com

3/7 Könnyedek tudnak lenni

A könnyedebb, játékosabb mentalitás nem gyerekes, hanem nőies, szeretnivaló. Amikor felnövünk, automatikusan megkomolyodunk, de a felelősségteljes gondolkodás és viselkedés nem jelent egyet azzal, hogy minden játékosságot, könnyedséget száműznünk kell.

A játékosság egyfajta lágyabb, fogékonyabb energiát feltételez, és ez nem csupán szórakoztató, hanem nagyon szerethető, nőies dolog is egyben.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást