Egészség / Életmód

5+1 dolog, amit minden nő művel, csak eltitkolja

5+1 dolog, amit minden nő művel, csak eltitkolja

Azok a fránya bélgázok

Igen, mi is szellentünk, ez nem csak a férfiak „privilégiuma”. Igaz, szeretnénk azt hinni, hogy fénylényként szublimáljuk ki magunkból a bélgázokat, de „sajnos” emberek vagyunk.

A gasztroenterológusok szerint az ember naponta átlag 10-12 alkalommal szellent, ez természetes szükséglet.

Az alvás közben távozó gázokat pedig nem is tudjuk befolyásolni, és ez a bélfunkció az egészséges működés része.

Nyilvánvalóan diszkrétebben csináljuk, mint a pasik, de mi is gyakoroljuk.

Flörtölés a javakért

Ugyan nem a szó klasszikus értelmében, de minden nő beveti a bájait annak érdekében, hogy elérje a célját. Az vesse ránk az első követ, aki még nem rebegtette a szempilláit a hentesnél a jobb minőségű bélszínért, vagy nem villantotta meg a legszebb mosolyát a vizsgabiztosra vagy a főnökére egy-egy megmérettetésen.

Pszichológusok szerint a nők leginkább a saját kapcsolatukban gyakorolják a flörtölés lehengerlő erejét, amikor például kimagyarázzák a párjuknak az új ruhákra vagy frizurára költött kisebb vagyont.

Catherine Hakim szociológus szerint a nőknek egyenesen használniuk – és kihasználniuk – kellene a szépségüket, szexepiljüket és szexuális vonzerejüket annak érdekében, hogy előbbre jussanak a hím-domináns társadalmakban.

Orrpiszkálás

A közhiedelemmel ellentétben, miszerint kizárólag a férfiak matatnak a szaglószervükben, a nők 80%-a ugyanúgy túrja az orrát az ujjával, anélkül, hogy ezt észrevenné.

A piros lámpánál várakozó autókban csak azért feltűnőbb ez a jelenség a férfiaknál, mert a hölgyek akkor inkább a sminkjüket igazgatják a visszapillantó tükörben.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást