Életmód / Ezotéria

A csillagjegyed elárulj, milyen a stílusod és mi okoz gondot számodra az öltözködésben

A csillagjegyed elárulj, milyen a stílusod és mi okoz gondot számodra az öltözködésben

Kos

A külsőt illetően a Kosok ritkán teltek, ellenben szinte kivétel nélkül erősnek, markáns megjelenésűnek mondhatóak. Még a karcsúbb Kosok is többnyire izmosak, szívós alkatúak.

Ami a stílusodat illeti, fontos számodra a karriered, az anyagi jóléted, és az, hogy mások mindig a legjobb formádat lássák.

Eközben viszont szereted, ha szabadon mozoghatsz, sportolhatsz, tehát e két véglet között találod meg legnehezebben az egyensúlyt: nehezen tudod összeegyeztetni a hivatalos, formális ruházatodat a sportos kényelemmel.

Bika

A Bika nők sokszor gömbölydedek, nőiesen teltek, masszív alkatúak, amihez társul a barátságos, kedves arc. A legtöbb Bika alacsony vagy közepes termetű, így aztán sokszor megeshet veled is, hogy extrém magas tűsarkú cipőket vásárolsz – amiket azonban nem veszel fel mindig szívesen.

Ennek oka az, hogy imádod a kényelmet és az éned egyik oldala nagyon szeret lustálkodni, úgyhogy képes vagy a táskádban magaddal vinni a váltócipődet.

További kihívást jelent számodra, hogy a gömbölyded formákat elrejtsd, háttérbe szorítsd, sokat trükközöl a karcsúsító fazonokkal.

Ikrek

Az Ikrek többnyire karcsúak, vékonyak, valódi törékeny hölgyek, akiknek sokszor feltűnően hosszú combok jutottak, egyszóval Ikrekként nem túl sok kihívással szembesülsz az öltözködésben.

Szinte bármit felvehetsz, jól fog állni – nem csak a szerencsés alkatod miatt, hanem mert a legtöbbször korodat meghazudtoló a megjelenésed.

Ha mégis ki kell emelnünk valamilyen problémát az öltözködésedet illetően, akkor talán azt mondhatjuk, hogy csak olyan ruhákat vagy hajlandó felvenni, amik nem korlátozzák semmilyen szinten a mozgékonyságodat.

Rák

A Rák nők igazi „anyatípusok”, és ez nem csak az öltözködésükben, hanem a testfelépítésükben is sokszor megjelenik. Többnyire alacsonyak, legfeljebb középtermetűek és hízásra hajlamosak.

Rákként neked is pihe-puha az alkatod, ami nem feltétlenül jelent elhízást, de nem is vagy az a végtelenül szálkás, szikár nő.

A megjelenésedre ügyelsz, néha túlontúl is ragaszkodsz ahhoz, hogy minden mindennel összhangban álljon, ide számítva a fazonokat és a stílust éppúgy, mint a színeket, anyagokat. Sokszor túlbonyolítod az öltözködést.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Oroszlánként akaratlanul is magadra vonod mások figyelmét, hiszen többnyire nagyon vonzó a megjelenésed. Nem vagy ugyanakkor törékeny alkat, inkább erős, jó testfelépítés jellemez.

Energikus, domináns a külsőd és a legnagyobb problémád a tökéletességre való túlzott törekvés. Ha valami véletlenül nem márkás rajtad, akkor nagyon ügyelsz rá, hogy ne jusson központi szerephez.

Imádod a pompát és a csillogást, de sokszor túl lusta vagy ahhoz, hogy normálisan felöltözz. Ilyenkor a hatalmas napszemüveged és a sálad után nyúlsz, majd gondoskodsz róla, hogy egy ismerőssel se fuss össze.

Szűz

Kerülöd a feltűnést, a megjelenésed sokkal inkább visszafogott, szerény. Emiatt aztán nagy problémát okoz számodra, ha olyan helyen kell megjelenned, ahol kicsit feltűnőbben kellene felöltöznöd.

Az alkatod egyébként megengedné, hogy lazábban válogasd meg a ruháidat, hiszen a tested formás, általában karcsú, így szinte bármit felvehetsz.

A legnagyobb dilemmát az okozza számodra, hogy kicsit engedj a szigoron, ne akard az öltözékedben is mindenáron a visszafogott tökéletességet sugározni, és hogy legalább időnként nyiss a bohém irányzatok felé.

Mérleg

Mérlegként fontos számodra, hogy mások is szépnek lássanak, amihez szerencsére minden alapot megkaptál. Többnyire arányosan nőies az alkatod, kedves, bájos a mosolyod, szép a bőröd, és általában inkább a sötétebb alapszínek jellemzőek rád.

Kedveled a nőies megjelenést, szívesen öltözöl csinosan – más kérdés, hogy erre sokszor nem jut energiád, ami miatt rosszul érzed magadat a bőrödben.

Ilyenkor csak felkapsz valamit a szekrényedből, és megpróbálsz háttérbe vonulni, hogy lehetőleg minél kevesebb embernek tűnjön fel a „hanyagságod”.

Skorpió

A Skorpió nők igazi csábítók, többnyire kifejezetten vonzó a megjelenésük és a kisugárzásuk. Titokzatosak és általában erős, izmos testalkatúak, bár lehetnek kissé zömökek is.

Skorpióként a legnagyobb dilemmád az, hogy a feketén kívül más színű ruhákkal is megtöltsd a szekrényedet.

Nagy ritkán elcsábulsz a színek és a minták felé, de csak akkor, ha célzottan figyelsz erre és erőlteted, hogy más színű ruhákat is beszerezz. Ám záros időn belül rá szoktál jönni, hogy egyszerűen nem passzolnak hozzád, és ismét engedsz a fekete iránti rajongásodnak.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

A Nyilas nők többnyire magasak, hosszúak a combjaik, sportos alkatúak, de hajlamosak arra, hogy túlzásba vigyék az étkezést, és ilyenkor bizony szépen kikerekedhetnek.

Nyilasként szereted és követed a divatot, ha pedig sikerül megőrizni eredeti, sportos alkatodat, akkor szívesen meg is mutatod másoknak. Gond nélkül felveszed a rövidebb szoknyákat, nadrágokat és persze a feszülős felsőket is.

Nem igazán szokott problémát okozni számodra az öltözködés, legfeljebb annyiban, hogy hajlamos vagy a „túlkapásokra”, tehát néha tudatosan kell visszafognod magadat, hogy stílusos maradhass.

Bak

Bak nőként a megjelenésed többnyire szigorú, kissé konzervatív, ami végül is jól passzol a karcsú, szikár, általában magas alkathoz.

Fiatalabb korodban jó eséllyel idősebbnek tartottak a korodnál, amit nem csak a megjelenésed, hanem a koraérett gondolkodásod is elősegített. Legnagyobb dilemmád az öltözködésedben az, hogy engedj a feszes szabályaidból.

Nem igazán szereted az újdonságokat, sokkal jobban bírod a klasszikusokat és azokat az örök slágereket, amik mindig is beváltak. Távol áll tőled a divat, csak nagyon nehezen újítasz.

Vízöntő

A Vízöntők szinte mindig magasak, de az alkatukkal kapcsolatban nehéz az általánosítás, mert hajlamosak a szélsőségekre – az extrém túlsúlyra éppúgy, mint a túlzásba vitt diétára.

Vízöntő nőként többnyire a végleteket képviseled, te sokkal inkább azt imádod, ami extrém, formabontó és különleges, amivel kilóghatsz a tömegből.

Az öltözködésedet illetően leginkább az okoz számodra gondod, hogy kicsit hétköznapin öltözködj, továbbá, hogy olyan darabokat találj, amik megfelelnek az egyedi ízlésednek.

Halak

Halak nőként sokszor tűnik elvontnak a megjelenésed, amire persze még a személyiséged is rátesz egy nagy lapáttal. Te vagy az, aki egészen fantasztikus dolgokra bukkan a turkálókban vagy az apró butikokban, és igazán az egyedi ruhákban, kiegészítőkben találsz önmagadra.

Szereted azt, ami nem szabályos, szívesen viselsz „összemosott” darabokat, tehát olyanokat, amiknek igazán se fazonja, se kiemelhető színe nincs.

A legtöbbször igazi művészlélek vagy, ami magától értetődően tükröződik a megjelenésedben. Ennek megfelelően számodra az a legnehezebb dolog, hogy kövesd az öltözködési etikettet és a stíluselőírásokat.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást