Életmód / Ezotéria

Milyen nyaralás illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez

Milyen nyaralás illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez

Nyilas

Szereted a bulikat és a lazaságot, ezért szívesen mész olyan helyekre, ahol távol lehetsz minden kötelezettségedtől, és ahol mindenki vidám, jókedvű és laza. Egy egzotikus sziget felkeresése szinte biztosan a bakancslistádon van, ahol egész nap egy nyugágyban heverészhetsz, ihatod a hideg koktélokat, este pedig a helyiekkel együtt táncolhatsz egy közeli bárban, vagy akár a szabadban, a tábortűz mellett.

Bak

Nem szívesen mozdulsz ki a komfortzónádból, így kicsit noszogatni kell ahhoz, hogy például repülőre vagy hajóra szállj. A legszívesebben a közeli környezetedben maradsz, például egy biciklitúra során felfedezed a környéket, vagy végigjárod a helyi túraútvonalakat. Nem ragaszkodsz viszont csökönyösen az elképzeléseidhez, így sokszor alkalmazkodsz ahhoz, akivel együtt mész nyaralni, ezért mindig jó társ vagy a kikapcsolódásban.

Vízöntő

Mivel értékeled a szép és különleges dolgokat, szívesen keresel fel olyan városokat, melyek az építészetükről, kulturális látnivalójukról híresek. Múzeumokban is szívesen töltöd az idődet, de leginkább az érdekel, hogy hogyan él tovább a múlt hagyománya a jelenben, ezért a történelmi európai városok számodra rengeteg izgalmas látnivalót tartogatnak. Akár egy hátizsákkal felszerelkezve is szívesen teszel meg egy körutat, hogy minél több mindennel találkozhass.

Halak

Vonzanak a spirituális, mélyebb értelmű dolgok, ezért a nyaralásodat is szereted arra használni, hogy pihenj, kikapcsolódj, feltöltődj, helyreállítsd a lelki egyensúlyodat. A távoli keleti tájak éppen ezért különösen vonzóak a számodra, de legalább ennyire fontos az is, hogy víz közelében legyél. Szívesen úszol, csobbansz a tengerben, de sokszor már az is önmagában megnyugtatóan hat rád, ha csak üldögélhetsz a parton, és elmélkedhetsz az élet dolgairól.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást