Életmód / Ezotéria

Ilyen nőkre buknak a pasik: a zodiákusuk elárulja

Mérleg

A Mérlegek egy tökéletes életben, tökéletes párkapcsolatban és tökéletes nőben hisznek. Reményüket, hogy megtalálják az ideált, soha nem adják fel és ezt tudnod kell, ha épp egy Mérleg férfit szúrtál ki magadnak. Ha úgy érzi, megtalálta társát, igyekszik mindent megtenni érte és a párkapcsolatukért. A rossz hír az, hogy olyan csak nagyon ritkán van, hogy két ember tökéletesen összepasszoljon és mindenben hasonlítson vagy legalábbis kiegészítse egymást.

És kik azok, akikhez igazán vonzódnak a Mérleg pasik? A csinos, vicces, odaadó, magabiztos és intelligens nőkhöz.

Skorpió

A Skorpió férfiak mindenben a maximalizmusra törekszenek, rendre igyekeznek a legjobb formájukat hozni, ezt pedig elvárják a partnerüktől is. Igen magasak tehát az elvárásaik, amire érdemes számítanod, ha épp egy Skorpió férfivel kezdtél el randizni. Igazi listájuk van arról, milyen legyen a számukra fontos nő, az elsődleges tulajdonságok között szerepel az intelligencia és a kalandvágy.

Emellett nem árt, ha megmutatod neki a szexi énedet, sportos életmódot folytatsz és alapvetően független személyiség vagy.

Nyilas

A Nyilas férfiak elsősorban olyan nőket néznek ki maguknak, akikre felnézhetnek. Mint a mágnes, úgy vonzzák őket azok nők, akik tele vannak kalandvággyal, szenvedéllyel, izgalmasak és ösztönzően hatnak másokra. Igazi csodálat fűzi őket a kiválasztotthoz, és addig nem nyugszanak, míg meg nem szerzik őt. Ha egy Nyilas férfit választottál, beszélgess vele sokat, már az első randin áruld el neki, mi az, amiket szeretsz és mi az, amiben igazán jó vagy.

Válassz izgalmas randihelyszíneket, ne hagyd, hogy unatkozzon, így garantáltan hamar leveszed a lábáról.

Bak

A Bak férfiak szeretik a mértékletességet az élet számtalan területén. Mindig az arany középutat keresik, igaz ez a szerelmi életükre is. Ha egy Bak férfit néztél ki magadnak, akkor nem jó, ha túlságosan visszahúzódó vagy, de az sem, ha rámenősség jellemez. Kedvelik a visszafogottan vonzó nőket, akikben rengeteg felfedezni való van – ők pedig készek felkutatni. A Bak pasi értékelni fogja, ha van önálló életed, felépítetted a karrieredet, vannak hobbijaid, tele vagy álmokkal és tervekkel.

Mutasd meg neki a személyiségedet, ha őszinte vagy, biztosan rabul ejted őt.

Vízöntő

Elsőre talán furcsán hangzik, de a Vízöntő férfiak kifejezetten odavannak a makacs és önfejű nőkért. Olyan partnerről álmodoznak, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla, a saját útját járja és nem szigorú szabályok szerint éli az életét. Ha egy ilyen csillagjegyű pasival jössz össze, akkor biztos lehetsz benne, hogy független egyéniségedet a párkapcsolatodban is megtarthatod, párodat nem fogja zavarni, ha azt látja, privát szférára és néha magányra van szükséged.

Halak

A Halak férfi viszonylag gyakran esik szerelembe, ám erős és komoly érzelmeket csak ritkán él át. A lényeg, hogy megtalálja azt, akire igazán szüksége van. Ha Te szeretnél lenni ez az ember, akkor nem árt, ha rendelkezel némi művészi hajlammal, ugyanis a Halak férfi is igen kedveli a különböző művészeti ágakat.

Kapcsolatotok hamar komolyra fordulhat, ugyanis az ilyen csillagjegyű pasi képes az elköteleződésre, de csakis akkor, ha érzi, megtalálta a nagy őt. Érdemes tudnod, hogy vágyik gyermekekre és él benne a vágy a családalapításra.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást