Életmód / Ezotéria

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Szűz

A szüzek alapvetően érzelmi síkon mozognak, de sajnos intenzív emócióikat nem igazán tudják kimutatni. Egy szűz jegyű ember sosem tudja olyan felhőtlenül meglovagolni a szenvedélyes szerelem keltette hullámokat, mint a többiek.

Ezt diszkréciójuknak és visszafogottságuknak köszönhetik, amik együttesen egy természetes gátat képeznek bennük.

A magánéletben, otthon azért oldottabbak, de kissé konzervatívak a négy fal között is.

Egy szűz jegyű partner pl. vajmi kis eséllyel lesz benne abba, hogy évek múltán némi extra pikantériával feldobjátok a házas életeteket.

Persze nem is mindenki vágyik erre. A szűz visszafogottsága mellett kifejezetten gyengéd, törődő társ, aki minden bizonnyal apró kedvességekkel fogja megmutatni, mennyire örül, hogy veled élhet egy fedél alatt.

Mérleg

A mérlegek mindenekelőtt konfliktuskerülőek, ami kifejezetten előny a négy fal között – feltéve, hogy valóban csak apró-cseprő dolgokon veszekednétek.

Egyébként hajlamos rá, hogy a végletekig halogasson egy komoly beszélgetést, vagy bármilyen más, fontosabb lépést.

Sajnos, vitakerülő magatartása ellenére is van néhány raplija. Ilyen rendmániája, magas kritikai hajlama, és szépség iránti állandó igénye. Alapvetően kedvesek, nem csak általában, hanem otthon is.

Ugyanakkor csak akkor maradnak ilyen békések, ha nem szenvednek semmiben hiányt, és egyetértésben élhetnek szerelmükkel.

Számukra a család alapvető, ezért, ha nem is azonnal, de hosszútávon egész biztosan számíthatsz arra, hogy egy mérleg mellett nem úszhatod meg az anyaságot – remélhetőleg nem is szeretnéd!

Skorpió

Nagyon érzéki, szenvedélyes férfi, ezért nála első helyen szerepel a minőségi szex –az élettársától, feleségétől mindenekelőtt elvárja, hogy hasonlóan odaadóan viselkedjen.

Ugyan nem ez hírlik róla, de a skorpió kifejezetten hűséges, ám csak addig, amíg szerelmes, és otthon semmiben sem csalatkozik.

Maximalista, ezért csak olyan társat választ maga mellé, aki minden igényének megfelel, és az elvárt szintet hosszútávon is fenn bírja tartani.

Egy skorpiónak sosem hazudhatsz, nem teheted próbára, és főleg nem szabad okot adnod a féltékenységre. Mivel hajlamos a bosszúállásra, kő kövön nem marad utána, ha komolyan megsérted.

Ha azonban továbbra is őrizni tudod kettőtök között a lángot, keresve sem találnál tökéletesebb partnert magad mellé.

Nyilas

A nyilasok nagyon önfejűek és kitartóak tudnak lenni. Ez bizonyos élethelyzetekben, pl. karrierépítés terén kifejezetten előnyös, de együttélés szintjén nem ilyen pozitív, hogy nem lehet vele egykönnyen dűlőre jutni.

Általában makacsul ragaszkodik a saját álláspontjához, csak nagyon nehezen látja be, hogy nem kizárólag neki lehet igaza.

Utálja, ha nem ő van a középpontban, és sajnos hajlamos arra, hogy tapintatlanul bánjon az emberekkel. Egyszerűen úgy véli, mások problémáira felesleges időt és energiát pazarolnia.

Mindezekkel szembemegy, hogy ha odateszi magát, kifejezetten törődő tud lenni, azonban ez a ritkább.

A nyilas inkább aktív, pörgős, állandóan utazna, jönne-menne és ez akkor sem fog változni, ha a megállapodás, komoly kapcsolat mellett voksol.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást