Életmód / Ezotéria

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Bika

A Bikák nagyon keményen dolgoznak azért, hogy családjuk semmiben se szenvedjen hiányt, így aztán időnként elfeledkeznek arról, hogy a munka miatt éppen rájuk alig jut idejük.

Szóval számíthatsz arra, hogy egy bika hajlamos a munkába temetkezni, és mindeközben elvárja, hogy te egyedül is feltaláld magadat.

Mindennek az a nehézsége, hogy a bikák túlságosan konzervatívak, és nem biztos, hogy díjazzák, ha túlságosan önállóvá válsz szabadidődben, holott ők azok, akik kikényszerítették ezt az élethelyzetet.

Nehezen kötnek kompromisszumot, és hajlamosak a féltékenykedésre, ők ugyanis nem néhány hónapra, hanem egy egész életre terveznek szerelmükkel.

Ha azonban nem esik nehezedre, hogy a NŐ, anya és háziasszony szerepét hozd, egy bika mellett felhőtlen lesz az életed.

Ikrek

Egy ikrek mellett biztos lehetsz benne, hogy úgy fogod érezni, te valójában nem egy, hanem két férfival élsz együtt.

Az egyik férfi simulékony, kedves, odaadó és szórakoztató, a másik férfi viszont döntésképtelen, gyerekes és gyakorlatilag hiperaktív.

Mindezzel együtt jár az is, hogy az ikrek elvárja, hogy alkalmazkodj aktuális hangulatingadozásaihoz, egyszóval nem a legkönnyebb természet, akivel együtt élhetsz.

Ugyanakkor egy ikrek oldalán sosem unalmas az élet, imádja az újdonságokat, a mozgalmas programokat, és kifejezetten szeret utazni.

Mellette nem igazán lehet bekuckózni a négy fal közé, ha ez mégis megtörténik, akkor sem válik szürkévé a hangulat, mert be nem áll a szája.

Biztos lehetsz benne, hogy rendszeresen fog szórakoztatni meséivel, még sok –sok év után is.

Rák

Egy rákkal együtt élni valódi romantika! Ő lesz az, aki ágyba hozza neked a reggelit, meglepetés rózsával állít be, és forró, habos fürdőt készít számodra egy nehéz nap után.

Imádja a családját, az otthon nyugalmát, mindent meg is tesz azért, hogy a szárnyaló boldogságotok nagyon sokáig megmaradjon.

Ugyanakkor hajlamos a túláradó érzelmekre, ami elsülhet jó, de rossz irányba is. Mivel sokat ad, sokat is vár el: gyakorlatilag maximalista a párkapcsolatokat illetően.

Alapvetően érzelmi lény, ezért érzékeny, sérülékeny, könnyen megbántódik. Szerencsére nem túl nehéz kiengesztelni és boldoggá tenni.

A féltékenységre azonban sosem szabad okod adnod, mert egyébként is hajlamos rá, hogy aggódjon szerelme erősségéért.

Oroszlán

Az oroszlán otthon, a négy fal között doromboló kiscica – feltéve, hogy gondoskodsz mindenről, ami a kényelmét illeti. Létfontosságú számára a szenvedély, az odaadó szerető, úgyhogy a vonzalomra mindenekelőtt ügyelned kell.

Az oroszlánok híresek hiúságukról és ez többségüknél jókora büszkeséggel is párosul. Emiatt, ha jóban akarsz lenni vele, akkor ne kritizáld, és lehetőleg mindig vedd észre az igazát.

Ezzel az egyszerű taktikával biztosíthatod, hogy az oroszlán kihozza magából melletted a legjobbat, és megmutathassa igazán szerethető oldalát.

Az ugyanis valóban csábító! Egy elégedett oroszlán törődő, figyelmes, gondoskodó, és mindenekelőtt eléri, hogy valódi királynőnek érezd magadat mellette.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást