Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod!

Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod!

1

Ha a csemetéd születési száma az 1, akkor könnyen lehet, hogy a munka világában is az élre kerül majd. Ösztönös vezető, aki tudja, mikor mit kell tennie, kihez hogyan kell szólnia ahhoz, hogy képes legyen rávenni a leghatékonyabb munkavégzésre.

Kiváló szervező, így lehet, hogy már gyerekként is ő irányítja a játékot, felnőttként pedig tehetséges projektszervezővé válhat, esetleg egy kisebb részleg vezetője lehet, ahol személyes kapcsolatot tud ápolni azokkal, akik az ő főnöksége alá vannak beosztva.

2

A kettes számmal született gyerekek gyakran hordoznak magukban valamiféle tehetséget, és az a képességük is megvan, amivel ezt a képességet kamatoztatni tudják. Fontos, hogy ne erőltess neki semmit, de ne is állj az útjába, amikor új dolgokat akar kipróbálni.

A kettes számmal született gyerekek akár már egészen fiatal korban is elkezdhetik megalapozni a saját karrierjüket valamilyen művészeti tevékenységben, és meglepően tudatosak a saját fejlesztésüket illetően, így felnőtt korukra elismert alkotó válhat belőlük.

3

A hármas számmal született gyerekek szívesen szöszölnek olyasmivel is, ami aprólékos figyelmet, nagy precizitást igényel, és sokszor örömüket lelik az ilyen feladatokban akkor is, ha mások esetleg unalmasnak tartják azt. Nem ritka, hogy felnőtt korukban valami olyan szakmát választanak, ami monotóniatűrést és nagy szakértelmet kíván, de esetleg nem olyan látványos vagy izgalmas, ezért kevésbé népszerű.

A hármas számmal született gyerekek azonban itt tudják kiteljesíteni a képességeiket, és nekik örömöt is jelent például az informatikai vagy laboratóriumi munka, amivel jó pénzt is kereshetnek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást