Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod!

Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen karrier vár a gyermekedre? Születésnapjából most megtudhatod! / 3. oldal

7

A hetes számmal született gyerekeknek sokszor remek érzékük van a reál tárgyakhoz, képesen analitikusan gondolkodni, ez a rendszerszerűség pedig olyan pályára állíthatja őket, ahol nagy fegyelemre van szükség.

A katonai, rendőri pálya is vonzó lehet majd ezeknek a kicsiknek, mert szeretik, ha világosak az elvárások és a szabályok, de a tudományos karrier sem áll tőlük messze, ahol mindent grammra és másodpercre pontosan kell kalkulálni, a rendetlenség, a kiszámíthatatlanság és a következetlenség ugyanis már egészen kis koruktól kezdve zavarhatja őket.

8

A nyolcas számmal született gyerekeknek különösen jó érzékük van a szépség meglátásához, ők azok, akiket már kisgyerekként sem nyűgöz le a giccs, és nem hajlandóak bármilyen ruhát felvenni.

Felnőttként érdekelheti őket a művészettörténet, de akár a divat, a szépségápolás vagy a lakberendezés is, bármi, ahol úgy érzik, hogy fontos az esztétika, és ahol a szépérzéküknek, stílusuknak teret engedhetnek.

Nagy szerencse, hogy képesek finoman megfogalmazni a kritikát, ugyanakkor nem is rejtik véka alá a véleményüket.

9

A kilences számmal született gyerekekben rengeteg a potenciál, hiszen sok területen kiemelkedő a tehetségük, a csendes, elmélyült tanulás számukra ugyanolyan élvezetes, mint ahogyan a kapcsolati háló építése.

Általában egyszerre jó tanulók, és népszerűek az iskolatársaik körében. Felnőttként egy olyan karrierben teljesedhetnek ki, ahol egyszerre több képességük megmozgatására van szükség, ahol saját döntéseket kell hozniuk, de emberekkel is kell dolgozniuk, reál és művészeti kérdésekkel pedig egyszerre dolgozhatnak. Így például tehetséges rendezvényszervező, építész vagy pszichiáter válhat belőlük.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást