Életmód / Ezotéria

Milyen jegyben születtél? A következő kő hozhat neked szerencsét

Milyen jegyben születtél? A következő kő hozhat neked szerencsét

Kos

A keményfejű, mindent keresztülvivő Kosok köve a hematit, vagyis vörösvasérc, ami a legfontosabb vasércek egyike. Magmás kőzetekben gyakran fordul elő, ezért is illik annyira a Kosokhoz, akik egy vulkán megállíthatatlanságával törnek a céljaik felé.

Bika

A Bikák köve a megjelenésre is vonzó achát, amit színes csíkjai tesznek különlegessé. Szépsége miatt gyakran használják dísztárgyakhoz, ugyanakkor kemény, jól munkálható anyag, vagyis illik a Bikához, aki mindig keményen dolgozik, szívós és kitartó, de érzékeny, romantikus lelket hordoz magában.

Ikrek

A tigrisszem a kvarc ásvány egyik drágaköve, és sokáig igen drága fizetőanyagnak számított. Visszafogottsága és sejtelmes csillogása mindenkit megnyer, ahogy az Ikrek is azonnal szót ért mindenkivel. Remekül illik a jegyhez, mert ahogy sokszor az Ikrek személyisége is kétarcú, úgy a tigrisszem lemezeit is két ásvány összecsiszolódása alkotja, ez teszi egésszé.

Rák

Az aventurin neve sorsot, szerencsét jelent, és régen úgy tartották, bátorságot, optimizmust és jó szerencsét hoz a viselőjének. A zárkózott Rákoknak pedig erre szükségük is van, hiszen sokszor több van bennük, mint amit magukról el mernek hinni. Az aventurin segíti az eltemetett, de el nem feledett gondok feltárását.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást