Haj / Stílus

Megmutatjuk, hogy milyen frufrut vágass az arcformád alapján

Megmutatjuk, hogy milyen frufrut vágass az arcformád alapján

Röviden: nagyszerű

Azoknak sem kell lemondaniuk a frufruról, akik rövidre vágatták a hajukat. A most divatos, oldalt rövidebbre vágott, középen pedig kicsit hosszabbra hagyott fazonnal is jól mutat, ha néhány tincs az arcodba kerül, a lényeg, hogy ez kövesse a fejtetőn kialakított frizura vonalát, és ne tömött, az egész homlokot beterítő legyen, inkább középre koncentrálódjon.

Ha a rövid fazonhoz frufrut hagysz, sokkal könnyebben variálhatod majd a hajadat, ráadásul a vagány frizura kicsit nőiesebb, lágyabb is lesz ettől a néhány tincstől.

Rövid frufru

Audrey Hepburn inspirálta ezt a rövid, a homlok felső harmadáig érő frufrut, ami kicsit göndör, vagy legalábbis hullámos hajjal mutat a legjobban, és a klasszikus változatban egy kicsit a frufru is visszakanyarodik. Izgalmas, nem szokványos fazon, ami hagyja érvényesülni az arcot, így akkor ideális választás, ha kendőzetlenül, mindenféle takargatás nélkül akarod megmutatni magadat.

Ha szép, karakteres vagy különleges arcod van, és nem a hagyományos sztenderdhez akarod igazítani azzal, hogy valamit elrejtesz, mást pedig kiemelsz, hanem éppen az egyediségére hívnád fel a figyelmet, akkor ez a frufru tökéletes eszköz lehet ehhez.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást