Életmód / Ezotéria

Milyen ember voltál az előző életedben? A csillagjegyedből kiderül

Előző élet

Kos

Valószínűleg előző életedben nagyon sok szabálynak kellett megfelelned, és rengeteg felelősség nyomta a vállad. A csillagjegyed alapján korábbi életedben te igazi vezéralkat voltál, aki képes volt másokat irányítani. Ebből kifolyólag nem lenne meglepő, ha csatavezérként vagy királyként élted volna mindennapjaidat.

Bika

Hatalmas energia lakozik benned, amit még az előző életedből hoztál magaddal; ennek köszönheted azt, hogy ha belefogsz valamibe, a végletekig kitartasz mellette. Mivel igazi csapatjátékos vagy, a csillagjegyed szerint korábban könnyen lehet, hogy valamiféle sportban jeleskedtél. Például szuper focista vagy kosaras voltál, hiszen fáradhatatlan és kitartó vagy.

Ikrek

Nagyon kreatív lelked van, ami már az előző életedben is jellemző volt rád. Valószínűleg akkoriban volt egy ikertestvéred, akivel tökéletesen megértettétek egymást, és ez az oka annak, hogy érzed, folyton hiányzik mellőled valaki. Csak akkor leszel képes igazán megnyugodni, ha megtalálod a lelkitársadat, aki nagyon hasonlít hozzád. Addig viszont folyton új szerelmet és új barátokat próbálsz találni magadnak.

Rák

Bár nem szívesen ismered be mások előtt, de tele vagy félelmekkel, és hajlamos vagy az állandó aggodalmaskodásra is. Ezt még az előző életedből hoztad magaddal, ahol valószínűleg nővérként vagy orvosként dolgoztál, és az volt a célod, hogy másokra vigyázhass. Ez az oka annak, hogy mai napig a szeretteid boldogsága és egészsége a legfontosabb számodra.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Nem vagy egyszerű eset, ezt te magad is tudod. Részben azért is találod meg nehezen a helyed, mert nem igazán érzed, mi az, ami igazán boldoggá tenne, és nem szeretnél megállapodni valami/valaki mellett, aki nem elég jó számodra. Az előző életedben valószínűleg vezető lehettél, aki igazán szigorú volt, és a szíve helyett az eszére hallgatott.

Szűz

Ha valaki, akkor te biztosan odafigyelsz a részletekre, és semmi sem kerülheti el a figyelmedet, mindegy, hogy párkapcsolatról vagy munkáról van szó. Pontosan tudod, hogy néha ezek az apróságok számítanak igazán; ebből következőleg simán lehet, hogy előző életedben tudósként vagy matematikusként dolgoztál.

Mérleg

Előző életedben nem igazán találtad meg az egyensúlyt, és sosem voltál igazán elégedett, ami a mostani életedre is kihatással van. Ugyanakkor nagyon érzelmes típus vagy, aki nem szereti megjátszani magát, így könnyen lehet, hogy író vagy költő voltál egykor, mert ezáltal tudtad kifejezni magad igazán jól.

Skorpió

Kicsit énközpontú vagy, és talán önző is, de mindig igyekszel változtatni a rossz szokásaidon. Ki nem állhatod az igazságtalanságot, ezért nem meglepő, hogy a csillagjegyed szerint korábban ügyvédként vagy bíróként dolgoztál, hogy legalább ilyen módon igazságot szolgáltathass az embereknek.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Szinte biztos, hogy korábbi életedben nagyon ellenállhatatlan csábító voltál, és rengeteg férfi volt szerelmes beléd, hiszen ügyesen tudtad kijátszani a lapjaidat. Rendkívül szerencsés típus voltál, aki imádott a középpontban lenni, és valószínűleg az ezotéria világával is foglalkoztál. Ez lehet az oka annak, hogy mai napig érdekel ez a terület!

Bak

Imádsz a természet közelében lenni, kirándulni, vagy szimplán kiülni egy padra, és figyelni az embereket. Nem vagy introvertált típus, de attól még szükséged van az egyedüllétre és a csendre, hogy fel tudj töltődni. Korábbi életedben könnyen lehet, hogy régészként vagy környezetvédőként tevékenykedtél, és a hobbidnak éltél.

Vízöntő

Független személyiség vagy, aki szereti saját kézben tartani az élete irányítását, ez pedig a korábbi reinkarnációdban sem volt másképp. Kevesen tudtak erős hatással lenni rád, hiszen a saját véleményedre adtál igazán, és nem engedted, hogy bárki is befolyásoljon téged. Valószínűleg előadóként, énekesként dolgoztál, és imádtál a színpadon szerepelni.

Halak

Elképesztő megérzéseid vannak, és nagyon sokszor pontosan megtippeled azt, mi fog történni a jövőben. Erre nem képes ám mindenki! Nem csoda, hogy a csillagjegyed szerint hasonló területen tevékenykedtél előző életedben, és sokan kérték segítségedet megérzéseid miatt. Légy büszke erre az adottságra!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást