Életmód / Ezotéria / Stílus

Milyen cipő illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez!

Milyen cipő illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez!

Nyilas

A Nyilasok rosszul viselik, ha bármi is korlátozza a szabadságukat, ezért olyan cipőt keresnek, amiben tökéletesen kényelmesen érzik magukat.

Szívesen viselnek sportcipőket, akár futócipőt is, mert ebben szinte úgy érzik, mintha mezítláb lennének, és semmi nem köti őket a mozgásukban.

Bak

A Bakok szeretik a hagyományos dolgokat, ezért cipőben is szívesen viselnek olyasmit, ami kamaszkoruk óta beválik.

Alapvetően az alkalomhoz öltöznek, de ha bármit viselhetnek, legszívesebben a jó öreg tornacipőhöz, dorkóhoz nyúlnak vissza, mert abban magabiztosnak érzik magukat.

Vízöntő

A Vízöntők számára különösen fontos, hogy megbízhatónak tűnjenek, olyan ember benyomását keltsék, akire lehet alapozni, és akinek lehet adni a véleményére.

Ezért szívesen hordanak az irodán kívül is alkalmi cipőket, a félcipők pedig egyenesen a gyengéik lehetnek, különösen, ha fémes színük van. 

Halak

A Halak számára fontos, hogy mindig alkalmazkodni tudjanak a helyzethez, senki ne tudja kihúzni a lábuk alól a talajt, és tudják, hogy ehhez rugalmasnak, alkalmazkodónak kell lenniük.

Mindeközben a finomság, nőiesség is nagyon fontos a számukra, éppen ezért szívesen hordanak elegáns, légies balerina cipőket.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást