Életmód / Ezotéria

Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye sokat elárul róla

Nyilas

A Nyilas örök álmodozó, aki apaként újraéli a saját gyerekkorát a gyerekeivel. Különösen, amíg a lurkók kisebbek, imád velük játszani, nagy mesemondó, akinek a történeteiért nem csak a saját gyerekei, a környék apróságai is rajonganak. A kamaszkori problémákat azonban nehezen viseli, úgy érezheti, hogy azok, akiket a legjobban szeret, elárulják őt, és nehezen érti meg, hogy ez csak az önállóság kereséséről, és nem a család elhagyásáról szól. A későbbi években a Nyilas kapcsolata ismét felhőtlen lehet a gyerekeivel.

Bak

A Bak apa szereti a hagyományos, régimódi családfenntartó szerepébe helyezni magát, emiatt nagyon megbízható, kiszámítható, ugyanakkor nehezen viseli, ha valaki ellenkezni próbál vele, vagy nem fogadja meg a tanácsait. Élete fő célját gyerekei nevelésében láthatja, a gyerekeknek azonban lehet, hogy fel kell nőniük ahhoz, hogy megértsék, milyen szerencsések a nagy teherbírású, mindig megbízható Bak apával, aki ha talán nehezen is oldódik fel annyira, hogy játékban vagy közös bolondozásban kapcsolódjon ki, mindent a kezében tart, ezért a családnak nem sok minden miatt kell aggódnia.

Vízöntő

A Vízöntő apa fontosnak tartja, hogy saját szellemi értékeit átadja a gyermekeinek, ezért képes órákon át beszélgetni velük, és kiveszi a részét a nevelésükből. Mivel másként nem tudna elszámolni a lelkiismeretével, a gyakorlati dolgok tekintetében is igyekszik helyt állni, noha ezek gyakran nehézséget okoznak neki. Bár újszülött koruktól kezdve rajong a gyerekeiért, el kell telnie néhány évnek, mire igazán szoros kötelék alakul ki közöttük, erre ugyanis a legtöbb Vízöntő akkor képes, amikor a gyereknek már elkezd nyiladozni az értelme.

Halak

A Halak apának egy gyengéje van, és ez a fegyelmezés. Szinte képtelen nemet mondani a kérlelő szempárnak, és a gyerekei hamar rájönnek, hogy amit anya nem enged, azt apánál könnyen elérhetik. Szeretnék boldoggá tenni a gyerekeiket, és a nagy engedékenységből konfliktusuk adódhat a párjukkal, akinek folyton a szigorú szülő szerepében kell feltűnnie. Ugyanakkor képesek együtt érezni a gyerekkel, és megbízhatóak is, bármilyen gyerek körüli teendőt elvégeznek, egészen addig, amíg nem kell nemet mondani imádott kis utódjuknak.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást