Életmód / Ezotéria

Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye sokat elárul róla

Oroszlán

Az Oroszlán apa büszke utódaira, és szívesen hasonlítja őket össze másokkal, küldi őket versenyekre vagy sportolni, hogy azután büszkélkedhessen velük. Ez esetenként nagy nyomást helyezhet a gyerekre, de egy Oroszlán apa a magabiztosságából is képes átadni a gyerekeinek. Még ha azok nem is feltétlenül a legjobbak, legügyesebbek valamiben, az Oroszlán akkor is úgy tekint rájuk, mint a tökéletesség megtestesítőire, és a legkisebb hibát sem hajlandó meglátni bennük.

Szűz

A Szűz apa megfontolt, bölcs személyiség, aki elsődleges céljának tartja, hogy megteremtse azokat a feltételeket, amelyek biztosítják a családja békés, nyugodt megélhetését. Szeret alapos döntéseket hozni, ezért biztos, hogy kiveszi a részét az iskola kiválasztásából, vagy más, hasonló döntésekből. A Szüzeknek nem mindig egyszerű, hogy kimutassák az érzelmeiket, de a bölcs, higgadt családfő személyében mindig ott állnak, így a gyerekeik számára egy percre sem lesz kérdéses, hogy az apjuk szereti őket.

Mérleg

A Mérleg igazi művész hajlam, aki varázslatos kapcsolatot tud kialakítani a gyerekeivel, akik a rajongásig képesek imádni ezt az elragadó apukát, aki az óvoda és az iskola kedvence lehet. Az már csak otthon derül ki, hogy a fegyelmezés nem az erőssége, és ha a gyereknevelés kevésbé örömteli feladatai kerülnek előtérbe, csendben eloldalog, és hajlamos magára hagyni az anyát ezek elintézésével. Azonban, ha nem is mossa el a cumisüveget, vagy a közös játék után ő az, aki széthagyja az építőkockát, mindig képes vidámságot és meghittséget hozni a házba.

Skorpió

A Skorpió apa erős, tekintélyt parancsoló személyisége nem egy udvarlót ijeszt el a lánya mellől, pedig a határozott, céltudatos, időnként szenvedélyes személyiség hatalmas beleérző képességet rejt, és a gyermekei tudják, hogy legbelsőbb titkaikban az apjuk mindig cinkosuk lesz. A Skorpiók szeretnek irányítani, így nehezen viselik, ha a családban valami nem az ő elképzeléseik szerint alakul, ám a gyerekei tudják, hogy hamar megbocsájt, észérvekkel pedig mindig mindenről meggyőzhető, ezért nem félnek tőle, inkább tisztelik és megbecsülik.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást